08/06/2023

Νεφέλη Ορφανού και Αντώνης Λουδάρος ποζάρουν στους φίλους του instagram


Το «Greek Instagram Events», η ομάδα που συσπειρώνει την Ελληνική κοινότητα φίλων του Instagram και της Φωτογραφίας, διοργάνωσε ένα πολύ ξεχωριστό event.

Μια φωτογράφιση πρόβας για την θεατρική Παράσταση «Ρόζα Εσκενάζυ, η Βασίλισσα του Ρεμπέτικου».

Πρόκειται για ένα όμορφο έργο του Παναγιώτη Μέντη, σε σκηνοθεσία Αντώνη Λουδάρου. Η ηθοποιός Νεφέλη Ορφανού υποδύεται την Ρόζα Εσκενάζυ και φωτογραφήθηκε καθώς ερμήνευε κομμάτια από την παράσταση.

GREEK-INSTAGRAM-EVENTS-4-VIEWTAG

Οι φωτογράφοι θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν με ένα από τα έργα τους σε έκθεση φωτογραφίας που θα εγκαινιαστεί στον Πολυχώρο Πολιτισμού ΑΘΗΝΑΪΣ τον Οκτώβριο, μαζί με την πρεμιέρα της παράστασης.
GREEK-INSTAGRAM-EVENTS-1-VIEWTAG

Όσοι φίλοι της φωτογραφίας δεν κατάφεραν να παρευρεθούν στην φωτογράφιση, θα έχουν την ευκαιρία τον Σεπτέμβριο που θα επαναληφθεί. Ακολουθήστε την σελίδα του Greek Instagram Events στοfacebook για να ενημερώνεστε εγκαίρως για τις δημιουργικές δράσεις της ομάδας.GREEK-INSTAGRAM-EVENTS-2-VIEWTAG
Mέχρι τότε φωτογραφίστε και ανεβάστε στις φωτογραφίες σας στο instagram με #gr_events


mm
About Γιάννης Καφάτος 2083 Articles
Γιάννης Καφάτος, Μπαμπάς, δημοσιογράφος, ραδιοφωνικός παραγωγός, tattoer, T-shirt maker, dj, και ποιος ξέρει τι άλλο (ακόμη). Σπούδασε πολιτικές επιστήμες πήρε όμως πτυχίο από το ΡΟΔΟΝ και άλλα συναυλιακά "ιδρύματα". Ταξιδεύει λιγότερο από όσο θα ήθελε.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*