19/10/2021

Ντόναλντ Ερντογάν

τουρκικό δόγμα

Το τουρκικό δόγμα για το Αιγαίο παρουσιάζει σήμερα ο Ερντογάν με τίτλο: «Τα πάντα γκρι».

 

Ο Ερντογάν που στράβωσε ότι η Μέρκελ μίλησε για ισλαμιστική τρομοκρατία και την διέκοψε κατά τη διάρκεια των δηλώσεων της. Δεν του περισσεύουν μαχητικά από το Αιγαίο, τη Συρία και το Κουρδιστάν, αλλιώς θα το είχα κάνει οικόπεδο το Βερολίνο.

 

Οι μπράβοι του Τραμπ πέταξαν τσουβαλάτο έξω από τον χώρο όπου έκανε δηλώσεις ο πρόεδρος των ΗΠΑ, γιατί δεν άρεσε η φάτσα του στον ηγέτη του «ελεύθερου κόσμου». Εν τω μεταξύ το Άγαλμα της Ελευθερίας νοσηλεύεται φρουρούμενο με συνεχείς κράμπες στο χέρι που κρατάει τον πυρσό.

 

Ο Κορκονέας έδιωξε τον Κούγια από συνήγορό του. Ο Κούγιας σε επιστολή του κατηγορεί τον Κορκονέα ότι είναι αμετανόητος. Κι αυτό του πήρε οκτώ χρόνια για να το καταλάβει. Στο δικαστήριο έπαιζε σουντόκου και δεν έπεσε κάτι στην αντίληψή του.

(Συνολικές Επισκέψεις 116, 1 επισκέψεις σήμερα)

mm
About Δημήτρης Σούλτας 575 Articles
Ο Δημήτρης Σούλτας εγεννήθη στη Θεσσαλονίκη, λίγο μετά την άφιξη του ηλεκτρισμού και μετά από 19 χρόνια κατέβηκε στην Αθήνα, με το τρένο το οποίο δεν είχε ανακαλύψει τον ηλεκτρισμό ακόμα και σήμερα. Είναι ιδρυτής του κινήματος του υπαρκτού σουλταφερτισμού και δημοσιογράφος που πιστεύει ότι ο κόσμος θα αλλάξει, απλώς δεν έχει βρει ακόμα το κατάλληλο δοκιμαστήριο.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*