19/05/2021

Ο κινέζος και τα απλικέσια


Παραιτήθηκε ο Φάρατζ από την ηγεσία του κόμματος του. Έχει πάθει άσχημη εξάρτηση αυτός με τα exit

 

Εντυπωσιασμένος ο Αλέξης Τσίπρας από την κινεζική τεχνολογία θέλει να φτιάξει ένα ακόμα τεχνολογικό πάρκο στην Ελλάδα. Το πρώτο απλικέισον που θα διατίθεται δωρεάν θα είναι το «Μάθε μέσα σε ένα λεπτό πόσο θα μειωθεί ο μισθός σου ή σύνταξη σου τον επόμενο μήνα»

 

Ο Σόιμπλε είπε ότι δεν ευθύνονται οι Γερμανοί για τα ελληνικά προβλήματα. Είναι γνωστό ότι οι Γερμανοί ευθύνονται μόνο για την παγκόσμια ειρήνη, τη διαφάνεια και τα κομψά πέδιλα

 

Στην Ολλανδία μεταβαίνει ο Προκόπης Παυλόπουλος, όπου θα συναντηθεί με τον βασιλιά, με τον οποίο θα μοιραστεί την αγωνία για το πόσο εξοντωτικό είναι το πρόγραμμά τους, το πόσο κοντά στην υπερκόπωση είναι και οι δύο.

(Συνολικές Επισκέψεις 171, 1 επισκέψεις σήμερα)

mm
About Δημήτρης Σούλτας 575 Articles
Ο Δημήτρης Σούλτας εγεννήθη στη Θεσσαλονίκη, λίγο μετά την άφιξη του ηλεκτρισμού και μετά από 19 χρόνια κατέβηκε στην Αθήνα, με το τρένο το οποίο δεν είχε ανακαλύψει τον ηλεκτρισμό ακόμα και σήμερα. Είναι ιδρυτής του κινήματος του υπαρκτού σουλταφερτισμού και δημοσιογράφος που πιστεύει ότι ο κόσμος θα αλλάξει, απλώς δεν έχει βρει ακόμα το κατάλληλο δοκιμαστήριο.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*