27/06/2022

Ο Σφυράκης κάνει πάρτι με άρωμα δεκαετίας 90

Ο Σφυράκης

Ο Νεκτάριος Σφυράκης παρουσιαζει τη νέα του παράσταση με τίτλο «…90tila και κάτι…» στο Bombay club στις 16 Φεβρουαρίου 2019.
Πάμε παρτυ;;;;; Και ΝΑΙ…μετά από απαίτηση φίλων γνωστών πιστών και μη…ο Νεκταριος Σφυρακης από τους πρωτεργάτες του είδους επιστρέφει στη χρυσή δεκαετία που σημάδεψε με αναμνήσεις εικόνες χαρά και ξεγνοιασιά όλη τη σημερινή Ελλάδα.

Ο ίδιος επισημαίνει «Παρτυ «…90tila και κάτι…», κάτι πιο πριν…η κάτι πιο μετά, το σίγουρο είναι ένα…Παρτυ Οπως Παλια…επειδή εμείς το φτιάξαμε τότε.. ξέρουμε και να το ξανακάνουμε».
Ο γνωστός τραγουδιστής οπλισμένος με χιούμορ και κέφι επισημαίνει :
«Μαζί μου θα είναι αγαπημένοι φίλοι και συνεργάτες. Ένας εξ αυτών ο γνωστός guitar serial killer Kώστας Καρακώστας (…μαλλί της γριας…οικολογικές καλλιέργειες, κληρονομικό χάρισμα, belly dance, τσιπς, πατατάκια, κόκα κόλες..single guy, ελεύθερος, χωρίς υποχρεώσεις, σε πραγματικά τιμή ευκαιρίας με test drive …δεκτό.) Υστερόγραφο. Αν τον δείτε να τσακώνεται με τις χορδές ..απλά απομακρυνθείτε.

Σε ρόλο  αξιωματικού υπηρεσίας ο Τάσος Σούρμπας… με οτι αυτο συνεπαγεται…
Συμμετέχουν επίσης με ετοιμοπόλεμη διάθεση οι: Nατάσσα Μεντή και η  Γωγώ Βαγενά..Be there… με αγωνιστικούς χαιρετισμούς».

 

(Συνολικές Επισκέψεις 169, 1 επισκέψεις σήμερα)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*