11/08/2022

Ο θρήνος και οι αξιοθρήνητοι


Δημοψήφισμα σκέπτεται να κάνει ο Αλέξης Τσίπρας για τις αρμοδιότητες του προέδρου. Έτσι μπράβο, πρόεδρε Αλέξη, κάντο γιατί ένα χρόνο την βγάζουμε με κάτι γενόσημα τύπου Χ-Factor

 

Είδε το φως της δημοσιότητας το μενού της συναυλίας -event Ρέμος- Gipsy Kings. Την ικανοποίηση του εξέφρασε ο “Σύλλογος Εξαρτημένων από την καρουβοσαλάτα”.

 

Η νέα προφητεία λέει ότι το τέλος του κόσμου έρχεται στις 29 Ιουλίου. Αυτά σου συμβαίνουν όταν δεν έχεις υιοθετήσει εγκαίρως το mail Χαρδούβελη.

 

Γάλλος δημοσιογράφος πλησίασε κάποιον, μετά το μακελείο στη Νίκαια, την ώρα που κρατούσε στα χέρια του τη νεκρή γυναίκα του και τον ρώτησε πώς αισθάνεται. Τελικά η αγνή, ανόθευτη μαλακία δεν έχει πατρίδα

(Συνολικές Επισκέψεις 194, 1 επισκέψεις σήμερα)

mm
About Δημήτρης Σούλτας 575 Articles
Ο Δημήτρης Σούλτας εγεννήθη στη Θεσσαλονίκη, λίγο μετά την άφιξη του ηλεκτρισμού και μετά από 19 χρόνια κατέβηκε στην Αθήνα, με το τρένο το οποίο δεν είχε ανακαλύψει τον ηλεκτρισμό ακόμα και σήμερα. Είναι ιδρυτής του κινήματος του υπαρκτού σουλταφερτισμού και δημοσιογράφος που πιστεύει ότι ο κόσμος θα αλλάξει, απλώς δεν έχει βρει ακόμα το κατάλληλο δοκιμαστήριο.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*