31/07/2021

Ο Βασίλης Κεκάτος έφτιαξε τα σποτ του φετινού 60ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης (Video)

Ο Βασίλης Κεκάτος

Ο βραβευμένος σκηνοθέτης Βασίλης Κεκάτος υπογράφει τα διαφημιστικά σποτ του φετινού, 60ου, Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

Θέλοντας να ευχηθεί «χρόνια πολλά» στη διοργάνωση, ο Βασίλης Κεκάτος δημιούργησε τέσσερα τρυφερά, κινηματογραφικά και συγκινητικά σποτάκια, σε παραγωγή Ελένης Κοσσυφίδου, και σε συνεργασία με το Ίδρυμα Ωνάση.

«Σκεπτόμενος πως όταν γιορτάζει ένα φεστιβάλ γιορτάζει και η πόλη του, ο μόνος τρόπος που μπόρεσα να προσεγγίσω την πόλη της Θεσσαλονίκης ήταν η ευαισθησία» σημειώνει ο σκηνοθέτης για τα σποτ, στα οποία όλοι οι πρωταγωνιστές του εύχονται και δέχονται χρόνια πολλά. Και συνεχίζει: «Αναγνωρίζω τη Θεσσαλονίκη σε πολλά ακόμη πρόσωπα και σώματα, κάθε φορά όμως αυτό που θα επέλεγα να κάνω θα ήταν να την κοιτάξω με ζεστασιά και να της ευχηθώ χρόνια πολλά μέσα από όλους αυτούς τους χαρακτήρες και τις φωνές που το σινεμά μου δίνει τη δυνατότητα να κατοικήσω, έστω και για μερικές στιγμές».

60ό ΦΚΘ – επίσημο σποτ «Τούρτα»

60ό ΦΚΘ – επίσημο σποτ «Koχύλι»

60ό ΦΚΘ – επίσημο σποτ «Τηλεφωνικός Θάλαμος»

60ό ΦΚΘ – επίσημο σποτ «Βιολέττα»

(Συνολικές Επισκέψεις 36, 1 επισκέψεις σήμερα)

mm
About Γιάννης Καφάτος 1929 Articles
Γιάννης Καφάτος, Μπαμπάς, δημοσιογράφος, ραδιοφωνικός παραγωγός, tattoer, T-shirt maker, dj, και ποιος ξέρει τι άλλο (ακόμη). Σπούδασε πολιτικές επιστήμες πήρε όμως πτυχίο από το ΡΟΔΟΝ και άλλα συναυλιακά "ιδρύματα". Ταξιδεύει λιγότερο από όσο θα ήθελε.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*