20/05/2022

Ο Vassilikos στο Main Stage του Gazarte για δύο βραδιές

Vassilikos

Ο πολυτάλαντος Vassilikos (μουσικός, συνθέτης, στιχουργός), που τα τελευταία χρόνια  έχουμε σπάνια την ευκαιρία να απολαύσουμε επί σκηνής, μιας και έχει επιλέξει να ζει και να δημιουργεί στην Ευρώπη, θα είναι μαζί μας στις 27 Ιανουαρίου και στις 3 Φεβρουαρίου, στο πλαίσιο του εορτασμού των δέκα χρόνων του Gazarte.

Vassilikos, σε δυο μοναδικές unplugged εμφανίσεις, θα ανέβει στη σκηνή μαζί με τον Βασίλη Τριανταφυλλόπουλο, έναν από τους σημαντικότερους συνεργάτες του όλα τα χρόνια που ακολούθησαν τους Raining Pleasure αλλά και έναν καινούργιο συνεργάτη τον Γιώργο Γραμμόζη.

Oι μεγάλες επιτυχίες των Raining Pleasure, η επιρροή του Μάνου Χατζιδάκι, οι Beatles, οι μοναδικές επανεκτελέσεις αγαπημένων τραγουδιών περασμένων δεκαετιών της αγγλόφωνης μουσικής σκηνής του χρυσού δίσκου Vintage, o LeonardCohen αλλά και ο Τσιτσάνης.

Τραγούδια διαφορετικά μεταξύ τους, φαινομενικά αταίριαστα, που μέσα από τα μάτια του Βασιλικού και τη μοναδική χροιά του γίνονται ένα και περιγράφουν με τον καλύτερο τρόπο τη μέχρι τώρα πορεία του.

Όλα αυτά όμως με έναν διαφορετικό ήχο, πιο ηλεκτρονικό σε κάποια μέρη αλλά και πιο ακουστικό σε κάποια άλλα, πάντα όμως με τις κιθάρες να έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Η μεγάλη έκπληξη της συναυλίας είναι ότι θα ακουστούν για πρώτη φορά ολοκαίνουρια κομμάτια από το νέο του δίσκο, που με ανυπομονησία περιμένουμε να κυκλοφορήσει σύντομα. 

Δύο μοναδικές βραδιές στο Main Stage του Gazarte (Βουτάδων 32-34, Γκάζι).

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου & 3 Φεβρουαρίου.

Τιμή εισιτηρίου: 

Προπώληση: A ζώνη: 20€ | Β ζώνη: 15€ | Όρθιοι: 8€.
Ταμείο: A ζώνη: 23€ | Β ζώνη: 18€  | Όρθιοι: 11€.

Προπώληση εισιτηρίων: τηλεφωνικά στο 11876, σε όλα τα καταστήματα Public, Seven Spots, Reload, Media Markt, Ευριπίδης και στο viva.gr.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00.

(Συνολικές Επισκέψεις 427, 1 επισκέψεις σήμερα)

mm
About Φώτης Βουδούρης 106 Articles
Γεννήθηκε Μάρτιο του 1993 και αποφάσισε να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία μετά το 2013. Είναι λάτρης των ταινιών, σειρών, anime και του σαρκασμού.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*