20/03/2023

Οφσορίτες, οφσορίτισσες!


Υπουργοί και βουλευτές μπορούν να έχουν τις καλές, τις ευρωπαϊκές offshore, τις εγκεκριμένες. Και όταν κάνουν την φορολογική τους δήλωση θα τυλίγονται ενδεχομένως και με μία σημαία της Ε.Ε.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντηθεί σήμερα με την Άγκελα Μέρκελ και θα της τραγουδήσει το νέο του άσμα «Εγώ θα σου απέλυα καμπόσους υπαλλήλους, άφησε τους κομμουνιστάς κι έλα ξανά στους φίλους»

Ταραγμένοι ξυπνούν από τον ύπνο τους εκατομμύρια Έλληνες, από την μία και βασική αγωνία που βιώνουν αυτή την εποχή: Αν θα γίνει ή όχι ανασχηματισμός.

Μεθαύριο αυξάνεται ο ΦΠΑ στο 24%. Οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί των πολιτών γι αυτό το φιλολαϊκό μέτρο δεν αναμένεται να κοπάσουν πριν τον Σεπτέμβριο.


mm
About Δημήτρης Σούλτας 575 Articles
Ο Δημήτρης Σούλτας εγεννήθη στη Θεσσαλονίκη, λίγο μετά την άφιξη του ηλεκτρισμού και μετά από 19 χρόνια κατέβηκε στην Αθήνα, με το τρένο το οποίο δεν είχε ανακαλύψει τον ηλεκτρισμό ακόμα και σήμερα. Είναι ιδρυτής του κινήματος του υπαρκτού σουλταφερτισμού και δημοσιογράφος που πιστεύει ότι ο κόσμος θα αλλάξει, απλώς δεν έχει βρει ακόμα το κατάλληλο δοκιμαστήριο.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*