Οι βελουδένιες

«Οι βελουδένιες» του Μιχάλη Χορευτάκη, Βιβλιοπαρουσίαση

Σε μία μάχη ενάντια στο χρόνο, που μοιάζει να τρέχει ξέφρενα, και με έναν σατανικό ιθύνοντα νου που κινά τα νήματα από τα παρασκήνια, “Οι βελουδένιες” θα σας κόψουν την ανάσα. Πρόκειται για ένα ανατριχιαστικό θρίλερ, και συγγραφικό ντεμπούτο του πρωτοεμφανιζόμενου Μιχάλη Χορευτάκη, που υπόσχεται να κρατήσει τον αναγνώστη ξάγρυπνο, μέχρι την τελευταία σελίδα.

Μία νεαρή κοπέλα εξαφανίζεται μυστηριωδώς από ένα απομονωμένο ορεινό χωριό των Χανίων. Η αστυνομικός που καλείται να αναλάβει την υπόθεση, βρίσκεται μπροστά σε ένα δυσεπίλυτο γρίφο. Oι ύποπτοι, πολλοί, τα ερωτηματικά, ακόμη περισσότερα, και το τι συνέβη στο κορίτσι, ομιχλώδες. Η καχυποψία των ντόπιων είναι τεράστια, και τα στόματα δύσκολα ανοίγουν. Καθώς η έρευνα προχωρά, τα στοιχεία που έρχονται στο φως αποκαλύπτουν ένα προμελετημένο, αποτρόπαιο έγκλημα, και έναν αδίστακτο δολοφόνο, που δεν θα διστάσει μπροστά σε τίποτα, προκειμένου η αλήθεια να μείνει για πάντα στο σκοτάδι.. 

«Οι βελουδένιες» του Μιχάλη Χορευτάκη κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Ωκεανίδα

Βιογραφικό του συγγραφέα:

Ο Μιχάλης Χορευτάκης γεννήθηκε το 1985 και μεγάλωσε στην Κίσαμο Χανίων. Το 2003 εισήχθη στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου ΑΘηνών, από όπου και αποφοίτησε το 2008. Τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους, συνέχισε τις σπουδές του στο Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Πανεπιστημίου Αθηνών, από όπου έλαβε το δεύτερο πτυχίο του ως επικοινωνιολόγος-δημοσιογράφος το 2012.

Ήδη από το 2010, άρχισε να εργάζεται ως δημοσιογράφος σε τηλεοπτικούς σταθμούς (Star Channel, Ant1) και ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης, όπου και συνεχίζει μέχρι σήμερα. “Οι Βελουδένιες” αποτελούν την πρώτη του συγγραφική απόπειρα.

Σχόλια

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Διαβάστε ακόμα

Scroll to Top