ενίοτε

Οι βιασμοί δεν παραγράφονται, ενίοτε καταγράφονται! Σε Γενικές Γραμμές ή Η Non Playlist Της Επικαιρότητας #46

Η παιδεραστία είναι πολύ σοβαρή υπόθεση και ακόμη σοβαρότερη όταν εμπλέκεται πολιτικός.

Ο Νίκος Γεωργιάδης δεν αθωώθηκε, παραγράφηκε το αδίκημα.
Η παραγραφή οφείλεται σε πολιτική αγκύλωση ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ.

Τα παιδιά στη Μολδαβία ξαναβιάζονται από τις εν Αθήναις «πολιτικές αναλύσεις».

ενίοτε
Σκίτσο αγνώστου καλλιτέχνη που κυκλοφόρησε στο Facebook

Ντροπή!

ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΗ ΓΛΥΤΩΣΕ ΑΝΑΘΕΩΡΗΘΗΚΕ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΕΠΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΔ!!!!!!!! Εμείς ως ΣΥΡΙΖΑ είχαμε καταψηφίσει!!! Αυτή η “παραγραφή” θα περάσει στις ΜΑΥΡΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ της ελληνικής Δικαιοσύνης και των ποινικών της κωδίκων!!!!! ΝΙΚΟ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΘΩΟΣ ,ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΒΔΕΛΥΓΜΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ .Ο εισαγγελέας του Αρείου πάγου ,ο υπουργός Δικαιοσύνης δεν μπορεί να κάνει κάτι για αυτή την προσβολή του κοινού περί δικαίου αισθήματος;;;;
 Γκαζωμένο πόστ του Πολάκη.

#παιδεραστής #πολιτικός #Νίκος_Γεωργιάδης

Ο κύριος Διαματάρης είναι ψεύτης. Είναι και πολλά άλλα ο άνθρωπος αλλά εφόσον τον διέψευσε το «Κολάμπια» για το θέμα των σπουδών του είναι ψεύτης.
Οφείλει να ζητήσει συγγνώμη και να πάει στην ευχή του θεού αλλά να μην μπλέκεται στην ελληνική πολιτική σκηνή.
Και ο Πρωθυπουργός πρέπει να κόψει το βήχα σε όσου αγέρωχα μας πετάνε στη μούρη ότι πρέπει να υποστούμε τον ψευτράκο τους!

#Ψευτο_πτυχιούχος

Ο διπλός βιασμός on camera της Carlota Prado στο ισπανικό Big Brother σοκάρει. Η παραγωγή του ισπανικού τηλεπαιχνιδιού παρακολουθούσε δια των καμερών τι συνέβαινε, άφησε το βιαστή να προχωρήσει και μόνο αφού βεβαιώθηκε ότι είχε καταγράψει αρκετό υλικό τον σταμάτησε. διαβάζω σ’ όλα τα sites

#ftasame_pato

Στον Σκάι ετοιμάζουν την επιστροφή του reality με παρουσιάστρια, μάλλον την Τατιάνα Στεφανίδου. Ενώ με καμάρι μας λένε ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος θα είναι η “φωνή” του “Μεγάλου Αδελφού”, που θα συνομιλεί καθημερινά με τους “έγκλειστους”, ενώ θα κάνει κάποιες guest εμφανίσεις στα live.

#eleos

ενίοτε
Το ζεύγος

Με ζεσταίνουν αυτές τις πρώτες κρύες μέρες του χειμώνα οι εστέτ μπουρζουά δηλώσεις της Δανάης Στράτου. Στην πολυκατοικία δεν θα βάλουμε, και, φέτος πετρέλαιο αλλά αυτό το λεκτικό παντεσπάνι ισορροπημένης λάμψης που εκπέμπει μου χαϊδεύει την καρδούλα. Σε πρόσφατη συνέντευξη της τύπου:  “Ο Γιανης το ένα, ο Γιανης το άλλο… o Γιανης όλα” η εικαστικός της “ερήμου” θέλει να δει τον Γιανη πρωθυπουργό της χώρας. Ποιας χώρας; Αν δεν είναι η Ελλάδα να αγοράσουμε μια;

#Δανάη_Loves_Γιάνης

ενίοτε

Πολλές φορές οι νέες θεατρικές ομάδες έχουν όρεξη και βάζουν τον πήχη πάρα πολύ ψηλά! Αντίθετα κάποιοι ευφυείς καλλιτέχνες κάνουν θέατρο στα μέτρα του και με μια φαινομενικά απλή ιδέα καταφέρνουν να κάνουν την παράστασή τους sold-out! Ο λόγος για τους Γιαλήτες ή αλήτες του Γιαλού που στο θέατρο Φούρνος επιτυγχάνουν με την ειλικρίνεια και τον αυθορμητισμό τους να μας κερδίσουν. Η ομάδα τους, η Άλμπαρτος σίγουρα θα έχει μέλλον!

 #must-see

ενίοτε

Και που λες πήγα θέατρο. Και είδα το “Θάνατο του Εμποράκου” στο Εμπορικόν. Ο Δημήτρης Καταλειφός τρεις ώρες στη σκηνή και ερμηνεύει τα πάντα γύρω από το “λάθος” της πίστης στο Αμερικάνικο Όνειρο. Το φάλτσο της πίστης στην εντύπωση. Ο Αρθουρ Μίλλερ ήταν προφήτης και ο θίασος που ερμηνεύει στο έργο του στην Αθήνα είναι υπέροχος.

#Καταλειφός

Σύμφωνα με τον οίκο δημοπρασιών με έδρα το Ντάλας, Heritage Auctions, το σχεδόν άθικτο Marvel Comics Νο 1 από το 1939 αγοράστηκε πάνω από ένα μύριο δολλαριάκια από συλλέκτη που επιθυμεί να παραμείνει ανώνυμος.

Γονείς: Αφήνετε τα παιδιά να μαζεύουν κόμικ! Μπορεί απλώς κάποτε να σας λύσουν το οικονομικό σας πρόμπλεμ!

#Comic

Σε Γενικές Γραμμές. Τρεις δημοσιογράφοι, τρία site, σε ιστορίες καθημερινής τρέλας!Η Γιώτα Δημητριάδη @Τεχνες-Plus, ο Γιάννης Καφάτος @Viewtag.gr και ο Γιάννης Παναγόπουλος @Fragilemag.gr φτιάχνουν μια λίστα μ’ όλα όσα άκουσαν, είδαν και σκέφτηκαν την εβδομάδα που πέρασε, βολτάροντας στην πόλη, διαβάζοντας πρωτοσέλιδα εφημερίδων, κουβεντιάζοντας μεταξύ τους, κοιτώντας βιτρίνες μαγαζιών, ακούγοντας μουσική και συμφωνώντας πως ο διάβολος στις λεπτομέρειες βρίσκεται.

Σχόλια

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Διαβάστε ακόμα

Scroll to Top