26/09/2023

Ωροσκόποι και καιροσκόποι

Ωροσκόποι και καιροσκόποι

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έστειλε συγχαρητήρια στον Φιγιόν για την νίκη του στις εξωκομματικές εκλογές της γαλλικής Δεξιάς, όπου υπενθυμίζει ότι έχουν την ίδια μέρα γενέθλια. Αν έχουν και τον ίδιο ωροσκόπο τότε ξημερώνει μια νέα εποχή για την Ευρώπη.

 

Φορολόγηση των αναλήψεων προτείνουν οι τραπεζίτες για να μειωθεί η φοροδιαφυγή. Είναι πολύ κοντά στο να προτείνουν να φορολογείται και ο αέρας που αναπνέουμε μέσα στα υποκαταστήματα.

 

Ο Γιούνκερ δήλωσε ότι η Ε.Ε. δεν μπορεί να αφήσει μόνες τους την Ελλάδα και την Ιταλία στο προσφυγικό.  Γι αυτό θα πάρει δραστικά μέτρα. Θα τους απονείμει, ας πούμε, τιμητική πλακέτα.

 

Ήταν τόσα τα «επαναστατικά» tweet κυβερνητικών στελεχών με αφορμή το θάνατο του Κάστρο, που με κάνουν βέβαιο ότι στο επόμενο υπουργικό συμβούλιο όλοι θα προβούν σε εντυπωσιακή επαναστατική πράξη: Θα καπνίσουν πούρα.


mm
About Δημήτρης Σούλτας 575 Articles
Ο Δημήτρης Σούλτας εγεννήθη στη Θεσσαλονίκη, λίγο μετά την άφιξη του ηλεκτρισμού και μετά από 19 χρόνια κατέβηκε στην Αθήνα, με το τρένο το οποίο δεν είχε ανακαλύψει τον ηλεκτρισμό ακόμα και σήμερα. Είναι ιδρυτής του κινήματος του υπαρκτού σουλταφερτισμού και δημοσιογράφος που πιστεύει ότι ο κόσμος θα αλλάξει, απλώς δεν έχει βρει ακόμα το κατάλληλο δοκιμαστήριο.

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Ωροσκόποι και καιροσκόποι - viewtag.gr - QuoterLand

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*