24/04/2024

Όταν σφίγγουνε οι ζέσται


Ο Ερντογάν έκλεισε τον εκδοτικό οίκο που εκδίδει τα βιβλία της Χρυσηίδος Δημουλίδου. Απορώ γιατί ο Ελληνικός Στρατός δεν βρίσκεται ήδη στα περίχωρα της Κωνσταντινούπολης για να απαντήσει σ’ αυτή την κορυφαία πρόκληση.

 

Το ΔΝΤ ξαναματαπαραδέχτηκε ότι με το ελληνικό πρόγραμμα έκανε λάθος, όπως κάνει κάθε εξάμηνο περίπου. Εμείς αν δεν δούμε την Κριστίν σε μοναστήρι να αυτομαστιγώνεται καθ’ εκάστην δεν θα ικανοποιηθούμε. Με ανακοινώσεις αυγά δεν βάφονται.

 

Και η Ντόρα Μπακογιάννη καλεί τους πολιτικούς αντιπάλους της να συγκρίνουν τις αντιδικτατορικές ιστορίες των οικογενειών τους. Να το κάνουμε και reality, Ντόρα μου, μπας και ρεφάρει κανένας μιντιάρχης, τάξη η οποία αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα μεγαλύτερα απ’ αυτά ενός ανέργου, ως γνωστόν.

 

Ο Di Caprio βρέθηκε και στην συναυλία Ρέμου- Gipsy Kings όπου και ξεσάλωσε. Στην επόμενη ταινία του Σκορσέζε θα παίζει τον κωφό.


mm
About Δημήτρης Σούλτας 575 Articles
Ο Δημήτρης Σούλτας εγεννήθη στη Θεσσαλονίκη, λίγο μετά την άφιξη του ηλεκτρισμού και μετά από 19 χρόνια κατέβηκε στην Αθήνα, με το τρένο το οποίο δεν είχε ανακαλύψει τον ηλεκτρισμό ακόμα και σήμερα. Είναι ιδρυτής του κινήματος του υπαρκτού σουλταφερτισμού και δημοσιογράφος που πιστεύει ότι ο κόσμος θα αλλάξει, απλώς δεν έχει βρει ακόμα το κατάλληλο δοκιμαστήριο.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*