03/04/2020

Οι ουσίες, η ουσία (ίσως και η συνουσία)


Φήμες λένε ότι είναι ντοπέ ο Αλέξης Τσίπρας. Βρέθηκε να χρησιμοποιεί την ουσία «αριστερόνη» που σε κάνει να αισθάνεσαι αριστερός την ώρα που εφαρμόζεις νεοφιλελεύθερα μέτρα.

 

Ο Ερντογάν ετοιμάζει συγκέντρωση με τη συμμετοχή 3 εκατομμυρίων Τούρκων. Όσοι δεν συμμετάσχουν δεν θα πάθουν τίποτα. Απλώς θα τους δοθεί ένα καρτελάκι όπου θα αναγράφεται η ημερομηνία σύλληψης και το κοινωνικό μήνυμα «μην βασανίζεσαι, όταν μπορεί να σε βασανίσει το κράτος»

Ο Ντόναλντ Τραμπ χαρακτήρισε την Χίλαρι Κλίντον επικίνδυνη και ανισόρροπη. Σύντομα θα καλέσει τον αμερικανικό λαό να γυρίσει την πλάτη στους fake ανισόρροπους και να ψηφίσει έναν γνήσιο ανισόρροπο και επικίνδυνο, που επιπλέον είναι και κλόουν και ακροδεξιός και το τέλος της κομμωτικής.

 

Δεν λες καλά που βάφτισε η Δέσποινα Βανδή το παιδί της και έφυγε ένα χρόνιο άγχος από πάνω μας.

(Συνολικές Επισκέψεις 208, 1 επισκέψεις σήμερα)
Σκατόψυχος: Πάντα ένας δίπλα σου
Το "αντριλίκι" είναι αυτό!

mm
About Δημήτρης Σούλτας 575 Articles
Ο Δημήτρης Σούλτας εγεννήθη στη Θεσσαλονίκη, λίγο μετά την άφιξη του ηλεκτρισμού και μετά από 19 χρόνια κατέβηκε στην Αθήνα, με το τρένο το οποίο δεν είχε ανακαλύψει τον ηλεκτρισμό ακόμα και σήμερα. Είναι ιδρυτής του κινήματος του υπαρκτού σουλταφερτισμού και δημοσιογράφος που πιστεύει ότι ο κόσμος θα αλλάξει, απλώς δεν έχει βρει ακόμα το κατάλληλο δοκιμαστήριο.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*