30/11/2020

Οξεία Καστρίτιδα

Οξεία Καστρίτιδα

Έκθεση γερμανικού ιδρύματος αποκαλύπτει εκτεταμένη διαφθορά στο Γερμανικό Δημόσιο, με μίζες, παράνομη εμπορία φαρμάκων, εκτελωνισμούς με το αζημίωτο. Το Άγιο Γερμανικό κράτος μπάζει περισσότερα νερά και από τα υποβρύχια που κατασκευάζουν γερμανικές εταιρείες και γέρνουν (πολύ χαριτωμένα).

 

Οι σοσιαλδημοκράτες επιλέγουν τον Σουλτς ως υποψήφιος καγκελάριο. Για να κάνουν ακόμα πιο σίγουρη τη νίκη της Μέρκελ προφανώς.

 

Η Άννα Διαμαντοπούλου αποχαιρέτησε στο twitter τον Κάστρο, λέγοντας ότι παίρνει μαζί τα «ψέματα της νιότης» της. Αντιθέτως τα ψέματα της ενήλικης ζωής της δεν τα πήρε κανείς. Είναι εδώ και μας χαμογελούν με ευελφάλεια.

 

Με τη χθεσινή βροχή σε πολλές περιοχές κόπηκε για κάποια λεπτά το ρεύμα. Κάτι σαν τρέιλερ της δημοφιλούς σειράς «Μου κόψανε το ρεύμα»

(Συνολικές Επισκέψεις 759, 1 επισκέψεις σήμερα)
MOLLY BURCH - TRY, το τραγούδι της Δευτέρας (video)
Στο "Κάστρο" του twitter

mm
About Δημήτρης Σούλτας 575 Articles
Ο Δημήτρης Σούλτας εγεννήθη στη Θεσσαλονίκη, λίγο μετά την άφιξη του ηλεκτρισμού και μετά από 19 χρόνια κατέβηκε στην Αθήνα, με το τρένο το οποίο δεν είχε ανακαλύψει τον ηλεκτρισμό ακόμα και σήμερα. Είναι ιδρυτής του κινήματος του υπαρκτού σουλταφερτισμού και δημοσιογράφος που πιστεύει ότι ο κόσμος θα αλλάξει, απλώς δεν έχει βρει ακόμα το κατάλληλο δοκιμαστήριο.

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Οξεία Καστρίτιδα - viewtag.gr - QuoterLand

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*