MARDI GRAS BEADS

PARQUET COURTS – MARDI GRAS BEADS, το τραγούδι της Τρίτης (Video)

Favorite

Επιστροφή με έβδομο album για μια μεγάλη Αμερικάνικη indie μπάντα της εποχής μας. Τους Parquet Courts, με το Wide Awake. Σταθεροί στον lo fi alternative ήχο τους, με εξαιρετικές κιθάρες και πολύ καλές συνθέσεις, μοιάζουν έτοιμοι να κάνουν ένα αληθινά σπουδαίο album.
Το νέο δείγμα, Mardi Gras Beads αγγίζει λίγο τα γοητευτικά country κιθαριστικά licks των παλιών καλών Pavement, αλλα δεν μπαίνει σε καμία διαδικασία μίμησης, απλά γιατί είναι εξαιρετικό τραγούδι. Και δείχνει μια διάθεη για απόλυτα μεστή μελωδική γραφή από τη μπάντα.
Κι αν αυτή η διάθεση είναι συνολική στο νέο album, δε νομίζω ότι έχουν να φοβηθούν πολλά ως προς τη συνέχεια τους, σε ακόμα μεγαλύτερα επίπεδα της σκηνής. Ίσως το Wide Awake είναι το album κλειδί στην καριέρα τους. Σίγουρα το Mardi Gras Beads, είναι ένα σπουδαίο τραγούδι τους.

Θοδωρής Σουρβίνος

Σχόλια

Διαβάστε ακόμα

Scroll to Top