19/05/2024

«Πάτα το κουμπί» – Προλάβετε τις τελευταίες παραστάσεις του θεατρικού του Άγγελου Πυριόχου!

Πάτα το κουμπί

Τελευταίες δύο εβδομάδες παραστάσεων για την πολιτική ιλαροτραγωδία “ΠΑΤΑ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ” του Άγγελου Πυριόχου στην αυλή του θεάτρου Από Κοινού!

Όλα συμβαίνουν σε μια ευρωπαϊκή χώρα… δεν έχει σημασία ποιά. Άλλωστε κάθε ομοιότητα με πρ΄σωπα και γεγονοτα είναι συμπτωματική… Το ξεκαθαρίζουν εξ αρχής οι συντελεστές της παράστασης “ΠΑΤΑ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ”. 

Το έργο του Άγγελου Πυριόχου είναι μια πολιτική ιλαροτραγωδία. Σε μια πρωτεύουσα που θα μπορούσε να είναι η Αθήνα αλλά δεν είναι. Μια οικογένεια με όλα τα προβλήματα που έχουν όλες οι ελληνικές οικογένειες, αλλά δεν είναι μόνο αυτές γιατί η κρίση είναι παγκόσμια, προσπαθεί να ζήσει σε ένα σπίτι χωρίς ρεύμα, με μια κόρη που φτιάχνει μολότοφ, έναν πατέρα που είναι φτυστός ο… το κρατάμε μυστικό και μια μάνα του σχοινιού και της εκκλησίας. Τι μπορεί να συμβεί όταν ο “φτυστός” μπαίνει στο σπίτι όταν λείπει ο σωσίας του; Αλλάζει συνειδήσεις η αλαζονεία της εξουσίας; Και ποιός θα πατήσει το κουμπί;

Το Από Κοινού Θέατρο φέτος το καλοκαίρι υπόσχεται λυτρωτικό γέλιο με μια παράσταση σκηνοθετημένη από τον Παναγιώτη Μπουγιούρη.

Συντελεστές

Κείμενο: Άγγελος Πυριόχος

Σκηνοθεσία: Παναγιώτης Μπουγιούρης

Παίζουν: Ελένη Γερασιμίδου, Αντώνης Ξένος, Αγγελική Ξένου

Σκηνικά-Κοστούμια: Από Κοινού

Μουσική Επιμέλεια: Panos Tziniotis Sextet

Φωτισμοί: Γιώργος Ζιώγαλας

Βοηθός σκηνοθέτη- γραφιστικά: Κωνσταντίνος Καραγάνης

Εκτέλεση κοστουμιών: Ελένη Κομνηνού

Hair stylist: Ζωή Σκανδάμη

Φωτογραφίες- video: Νίκος Μυτιληναίος

παραστάσεις : Παρασκευή – Σάββατο – Κυριακή στις 21:15                         (έως 28 Αυγούστου 2022)
εισιτήρια :κανονικό   15 € μειωμένο   10 € (φοιτητές, άνεργοι, ΑμΕΑ, 65+, γκρουπ 10 ατόμων)με το εισιτήριο προσφέρεται μπύρα ή αναψυκτικόηλεκτρονική προπώληση : https://www.viva.gr/tickets/theater/pata-to-koumpi-tou-aggelou-pyrioxou/
Από Κοινού ΘέατροΕΥΠΑΤΡΙΔΩΝ 4 , ΓΚΑΖΙΤ.Κ.118 54 211 4057249
[email protected]


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*