17/08/2022

Πάθαμε … ελάφρυνση

ελάφρυνση

Ο Ομπάμα είδε χθες στο δείπνο τη Μαριάννα Βαρδινογιάννη, σήμερα το πρωί την Ακρόπολη. Κρίμα που δεν μπόρεσε να δει Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και Ζωζώ Σαπουντζάκη για να έχει μια ολοκληρωμένη άποψη για τις αρχαιότητες της χώρας.

 

Ο Σταύρος Θεοδωράκης ανέβασε στο facebook μαντινάδα για τον Ομπάμα, δίνοντας ένα απαράμιλλο συμβολισμό. Τα σάλια- από το γλείψιμο- έτρεχαν… Ποτάμι.

 

Ο Ομπάμα πήγε στην Ακρόπολη χωρίς γραβάτα και στη συνέχεια επισκέφθηκε το Μουσείο της Ακρόπολης με γραβάτα. Κάνει καψόνι στο «μέτωπο της λογικής» μάλλον, που τώρα πρέπει να εξηγήσουν γιατί τιμά περισσότερο τον διευθυντή του μουσείου από τον Περικλή.

 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε στον Ομπάμα όταν τον συνάντησε στο δείπνο: «Εγώ έχω ένα φοβερό σχέδιο κατά των εγχώριων Τραμπ. Τους κάνω αντιπροέδρους»

(Συνολικές Επισκέψεις 675, 1 επισκέψεις σήμερα)

mm
About Δημήτρης Σούλτας 575 Articles
Ο Δημήτρης Σούλτας εγεννήθη στη Θεσσαλονίκη, λίγο μετά την άφιξη του ηλεκτρισμού και μετά από 19 χρόνια κατέβηκε στην Αθήνα, με το τρένο το οποίο δεν είχε ανακαλύψει τον ηλεκτρισμό ακόμα και σήμερα. Είναι ιδρυτής του κινήματος του υπαρκτού σουλταφερτισμού και δημοσιογράφος που πιστεύει ότι ο κόσμος θα αλλάξει, απλώς δεν έχει βρει ακόμα το κατάλληλο δοκιμαστήριο.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*