10/06/2023

Η ποίηση και η οίηση


Μάχη έχει ξεσπάσει στα social media για το Νόμπελ που ανακοινώθηκε ότι  απονέμεται στον Μπομπ Ντύλαν. Οι περισσότεροι διαρτύρονται για το ότι το βραβείο δεν δόθηκε σε ποιητές που δεν ξέρουν καν τα ονόματά τους.

 

Στα σκαριά ο ανασχηματισμός, λένε πρωτοκλασάτοι του ΣΥΡΙΖΑ, πιστεύοντας πως ότι αφορά τους ίδιους, αφορά και όλους τους υπόλοιπους.

 

Παραλήρημα στην Αθήνα για τον ηθοποιό που υποδύεται τον «Κεμάλ» της σειράς «Καρασεβντά». Η αμηχανία να έχεις τόσες άγνωστες λέξεις σε μια είδηση που ορισμένοι την θεωρούν πρώτη.

 

Δημοσιεύματα μας πληροφορούν με ποιον τρόπο η σύζυγος Μητσοτάκη, Μαρέβα, βάζει σκούπα στο σπίτι. Σε λίγες μέρες τα γραφεία της Ν.Δ. φεύγουν και από το Μοσχάτο και μετακομίζουν στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη.


mm
About Δημήτρης Σούλτας 575 Articles
Ο Δημήτρης Σούλτας εγεννήθη στη Θεσσαλονίκη, λίγο μετά την άφιξη του ηλεκτρισμού και μετά από 19 χρόνια κατέβηκε στην Αθήνα, με το τρένο το οποίο δεν είχε ανακαλύψει τον ηλεκτρισμό ακόμα και σήμερα. Είναι ιδρυτής του κινήματος του υπαρκτού σουλταφερτισμού και δημοσιογράφος που πιστεύει ότι ο κόσμος θα αλλάξει, απλώς δεν έχει βρει ακόμα το κατάλληλο δοκιμαστήριο.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*