Πιο Δυνατός κι από τον Σούπερμαν

Πιο Δυνατός κι από τον Σούπερμαν – Μια ξέφρενη κωμωδία στο Σύγχρονο Θέατρο, συνδημιουργία της Κίνησης Ανάπηρων Καλλιτεχνών

Από τις 14 Οκτωβρίου η Συντεχνία του Γέλιου σε συνδημιουργία με την Κίνηση Ανάπηρων Καλλιτεχνών παρουσιάζει στο ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΘΕΑΤΡΟ (Ευμολπιδών 45, Αθήνα) την κωμωδία «Πιο Δυνατός κι από τον Σούπερμαν» του Άγγλου συγγραφέα Roy Kift, ο οποίος βλέπει τον κόσμο μέσα από τα μάτια ενός ανάπηρου παιδιού.

Πρόκειται για μια ξέφρενη κωμωδία που έχει στο επίκεντρο τον μικρό Άρη, ο οποίος μαζί με την αδελφή του, Ζήλη και το νέο κολλητό του, Φάνη δημιουργούν μέσα από την καθημερινότητά τους έναν – όχι και τόσο ουτοπικό – κόσμο, δίχως εμπόδια και διακρίσεις.

Τη μετάφραση/μεταφορά και σκηνοθεσία του έργου μοιράζονται ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Βασίλης Κουκαλάνι και ο ανάπηρος ακτιβιστής και σκηνοθέτης Αντώνης Ρέλλας, ενώ τα τραγούδια της παράστασης υπογράφει ο Φοίβος Δεληβοριάς.

Πρωταγωνιστούν οι: Γιώργος Κατσής, Βασίλης Κουκαλάνι, Μαρία Μοσχούρη, Τάνια Παλαιολόγου, Μιχάλης Τιτόπουλος, Θοδωρής Σκυφτούλης.

Οι παραστάσεις θα είναι καθολικά προσβάσιμες για όλους και όλες, θα πραγματοποιηθούν δηλαδή με ταυτόχρονη διερμηνεία στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα (ΕΝΓ), Ενδογλωσσικούς Υπέρτιτλους για K(κ)ωφούς/ές και βαρήκοους/ες (CAP) και Ακουστική Περιγραφή για ανθρώπους με προβλήματα όρασης (AD).
Προσβασιμότητα περιεχομένου με την πιστοποίηση και επιμέλεια της Κίνησης Ανάπηρων Καλλιτεχνών.

Σχόλια

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Διαβάστε ακόμα

Scroll to Top