27/06/2022

Πιστοί και δούλοι


«Λύθηκαν οι παρεξηγήσεις», είπε ο Αρχιεπίσκοπος μετά τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό. Επιβεβαιώθηκε ότι το κράτος είναι κράτος και ότι η Εκκλησία είναι το αιώνιο κράτος.

 

Πληρώνεις τα μισά από τα αδήλωτα εισοδήματα και γλυτώνεις τα δικαστήρια και ενδεχομένως τη φυλακή. Δηλώνεις όλα τα εισοδήματα και σου επιβάλλονται τόσοι φόροι που μπορεί να καταλήξεις στα δικαστήρια και ενδεχομένως στη φυλακή. Φορολογική δικαιοσύνη.

 

Ο νομπελίστας οικονομολόγος Τζόζεφ Στίγκλιτζ βλέπει έξοδο της Ιταλίας από το ευρώ. Αυτός ο υδραυλικός που δεν έκοβε απόδειξη στην Ελλάδα έχει κάνει πολύ μεγαλύτερη ζημιά απ’ αυτήν που περιμέναμε τελικά.

 

Από τον ALPHA ανακοινώθηκε ότι ο Δήμος Βερύκιος θα εμφανιστεί και το «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» και στο δελτίο καιρού, ενώ δεν αποκλείεται να κάνει και μία βάρδια στο τηλεφωνικό κέντρο ευγνώμων για το ψωμάκι που τρώει.

(Συνολικές Επισκέψεις 185, 1 επισκέψεις σήμερα)

mm
About Δημήτρης Σούλτας 575 Articles
Ο Δημήτρης Σούλτας εγεννήθη στη Θεσσαλονίκη, λίγο μετά την άφιξη του ηλεκτρισμού και μετά από 19 χρόνια κατέβηκε στην Αθήνα, με το τρένο το οποίο δεν είχε ανακαλύψει τον ηλεκτρισμό ακόμα και σήμερα. Είναι ιδρυτής του κινήματος του υπαρκτού σουλταφερτισμού και δημοσιογράφος που πιστεύει ότι ο κόσμος θα αλλάξει, απλώς δεν έχει βρει ακόμα το κατάλληλο δοκιμαστήριο.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*