29/06/2022

Πίτα EURO


Έκλεισε η αξιολόγηση. Επιτέλους τώρα μπορούμε ήσυχοι να πληρώνουμε τους νέους φόρους μας, τρέχοντας με τις κοτσίδες ξέπλεκες στις ακρογιαλιές.

 

Επεισόδια μέσα και έξω από το γήπεδα, σκουπίδια παντού στους δρόμους, δυσκολίες στις μετακινήσεις. «Μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν αυτά, φίλε»…. Τι εννοείς όταν λες ότι μιλάς για την Γαλλία;

 

Ο Προκόπης Παυλόπουλος εντυπωσιάστηκε από τα Μαστιχοχώρια της Χίου, διαβάζω. Ο πρόεδρος είχε την καρδιά ενός μικρού παιδιού. Μπορεί να εντυπωσιαστεί και από μία μαστίχα.

 

Οι Άγγλοι είναι από τους πιο προβλέψιμους λαούς στον πλανήτη. Και σε 100 χρόνια, την ίδια μέρα, θα αναρωτιούνται – αφού έχουν καταναλώσει 60 μπύρες κατά κεφαλήν- γιατί δεν μπορούν να κερδίσουν παιχνίδι στο EURO και θα γιορτάζουν τα 190α γενέθλια της βασίλισσάς τους.

(Συνολικές Επισκέψεις 178, 1 επισκέψεις σήμερα)

mm
About Δημήτρης Σούλτας 575 Articles
Ο Δημήτρης Σούλτας εγεννήθη στη Θεσσαλονίκη, λίγο μετά την άφιξη του ηλεκτρισμού και μετά από 19 χρόνια κατέβηκε στην Αθήνα, με το τρένο το οποίο δεν είχε ανακαλύψει τον ηλεκτρισμό ακόμα και σήμερα. Είναι ιδρυτής του κινήματος του υπαρκτού σουλταφερτισμού και δημοσιογράφος που πιστεύει ότι ο κόσμος θα αλλάξει, απλώς δεν έχει βρει ακόμα το κατάλληλο δοκιμαστήριο.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*