09/06/2023

Πνιγμοί και διασώσεις χωρίς σωσίβιο

πνιγμοί διασώστες

Οι οκτώ Τούρκοι αξιωματικοί δεν θα εκδοθούν στην Τουρκία με απόφαση του Αρείου Πάγου. Ο Ερντογάν είναι τσαντισμένος. Για να χαλαρώσει θα στείλει στο εκτελεστικό απόσπασμα καμιά πενηνταριά συγγενείς τους και θα απολύσει άλλους 10.000 δημοσίους υπαλλήλους. Στο πλάσιο της λειτουργίας του δημοκρατικού πολιτεύματος πάντα.

 

Ο Τραμπ υπερασπίστηκε για μία ακόμα φορά την άποψη για νομιμοποίηση του βασανιστηρίου του εικονικού πνιγμού. Ακόμα τη σβάστικα δεν θα την υιοθετήσει ως επίσημο σήμα του κράτους. Άλλωστε η Κου-Κλουξ- Κλαν έχει ωραιτότατα δικά της.

 

Μπαίνουμε στην έβδομη χρονιά που ζούμε το θρίλερ «το πιο κρίσιμο Eurogroup”. Σα να βλέπεις την χιλιοστή επανάληψη του «Κωνσταντίνου και Ελένης» και να έχεις αγωνία για το τι θα γίνει.

 

Εν τω μεταξύ στη ζωή μας μπαίνει ο όρος «αντεστραμμένος κόφτης» για τα δημοσιονομικά.  Σαν εργαλείο για serial killer ακούγεται.

 


mm
About Δημήτρης Σούλτας 575 Articles
Ο Δημήτρης Σούλτας εγεννήθη στη Θεσσαλονίκη, λίγο μετά την άφιξη του ηλεκτρισμού και μετά από 19 χρόνια κατέβηκε στην Αθήνα, με το τρένο το οποίο δεν είχε ανακαλύψει τον ηλεκτρισμό ακόμα και σήμερα. Είναι ιδρυτής του κινήματος του υπαρκτού σουλταφερτισμού και δημοσιογράφος που πιστεύει ότι ο κόσμος θα αλλάξει, απλώς δεν έχει βρει ακόμα το κατάλληλο δοκιμαστήριο.

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Πνιγμοί και διασώσεις χωρίς σωσίβιο - QuoterLand

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*