19/05/2024

Πολάκης και εγκεφαλική χοληστερίνη…πειράζει;

Πολάκης και εγκεφαλική

Ο Πολάκης είναι «αψύς Σφακιανός» κατά τον Πρωθυπουργό. Κατ’ εμέ είναι ένα τυπικό παράδειγμα «καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς».

Το να σχολιάζεις έναν υποψήφιο ευρωβουλευτή με βάση τη φυσική του κατάσταση – αναπηρία στην περίπτωση του Στέλιου Κυμπουρόπουλου – και όχι την πολιτική του θέση είναι δείγμα χαρακτήρα αλλά τελικά και πολιτικής τοποθέτησης αυτού του «χαρακτήρα».

Η πολιτική θέση Κυμπουρόπουλου περί επιδομάτων και της αναγκαιότητάς τους είναι προς κρίση. Και φυσικά μπορεί πολιτικά να κριθεί, να κατακριθεί, και δεχτεί επιθέσεις και να απαντήσει. Κάθε άλλη αναφορά είναι θλιβερή απόδειξη του «ανάπηρου πολιτικού μας πολιτισμού»!


#Καλύτερα_να_μασάς

Κάπως έτσι, με τη φέικ μπρουτάλ βουκολική ειλικρίνεια του αναπληρωτή υπουργού Υγείας τελειώνει και το καρβέλι του ηθικού πλεονεκτήματος που τσιμπούσε ο Σύριζα από το 2015.

Σόρι αλλά είμαι από εκείνους που θεωρούσαν ότι αριστερά ήταν πάνω απ’ όλα τεντωμένο αυτί στον διάλογο. Και έχει ενδιαφέρον πώς ο Σύριζα διαχειρίζεται τον Πολάκη επικοινωνιακά. Είναι αριστερός ως τη στιγμή που κάνει τη μαλακία του. Τότε το ιδεολογικό πρόσημο χάνεται στη θέα της περήφανης κρητικής του καταγωγής που δεν γνωρίζει ιδέες και άλλες αηδίες αλλά μόνο θυμικό.

 #ante_geia

Υπόθεση δολοφόνου στην Κύπρο: Τα θύματά του μπορεί, λένε, να φτάσουν τις 22 γυναίκες από τις Φιλιππίνες. Αναλώσιμες.
Έναν χρόνο κάποιοι έκαναν αναφορές αλλά η απάντηση που έπαιρναν ήταν: Έλα μωρέ Φιλιππινέζες, θα πέρασαν απέναντι (εννοώντας την πράσινη γραμμή, στον τουρκικό τομέα)Φρίκη, Ντροπή… τι άλλη λέξη περιγράφει την αδιαφορία για… αναλώσιμα κορίτσια από τις Φιλιππίνες!


#Είμαι_Φιλιππινέζα

Αν η Αθήνα ήταν γυναίκα, αυτή την εποχή θα φόραγε το ωραιότερο άρωμα: Άνθη νεραντζιάς!

Μοσχοβολάει η πόλη, όπου κι αν κυκλοφορήσεις. Ακόμη κι αν η βρωμιά επικρατεί στα πεζοδρόμια, ακόμη κι αν εσοχές έχουν γίνει απόπατος περαστικών ή ανήμπορων, οι νεραντζιές της πόλης μάς κάνουν να κοιτάμε ψηλά και μας γεμίζουν εικόνες και αναμνήσεις. Όπως ακριβώς ένα άρωμα, μεθυστικό!

Καλο Πάσχα. Τα Simeco μην ξεχάσετε. Τα χάπια για τη χοληστερίνη επίσης.

#pills_and_thrills

Πολάκης Vs Πέτρος Γαϊτανός 1 – 0

Ο Ψωμιάδης «κατεβάζει» Φλωρινιώτη για δημοτικό σύμβουλο στη Θεσσαλονίκη. Ε, αυτό… Τι άλλο θες;

Πας στο σούπερ μάρκετ, στον πάγκο με τα τυριά και ακούς “Μου βάζετε λίγο τυρί νηστίσιμο;” Ακριβώς δίπλα, βλέπεις κιμά από σόγια και στα κατεψυγμένα κάθε είδους νηστίσιμη πίτσα… Παιδιά, αν είναι να νηστέψουμε 5 μέρες ας το κάνουμε σωστά! Ζεις και χωρίς τυρί!

#an_einai_ na_to_kaneis_kanto_kala!

Και μιας και είναι άγιες μέρες και μιλάμε για Χριστιανούς. Να συγχαρούμε το ΙΚΑ Ζωγράφου για την ευαισθησία. Πήγα η έρημη στον ελεγκτή για τα γυαλιά μυωπίας…. Ξέρετε πώς πάει αυτό ε; Για να πάρεις τα 100 ευρώ λέω… Μη σου τύχει!

Τέσπα, ένα μέρος της διαδικασίας είναι να περάσεις το χαρτί του οφθαλμίατρου από τον ελεγκτή του ΙΚΑ.

Πάω και εγώ λοιπόν και συναντώ μια κυρία ευγενέστατη με λευκά μαλλιά, πιασμένα κότσο και έχει κολλημένο το αυτί της σ’ αυτά τα παλιά ραδιοφωνάκια! Τι ρομαντικό! Σκέφτηκα…. Υπερβολικά εξυπηρετική, μου έγραψε σ’ ένα χαρτί ό,τι χρειαζόμουν… Μετά από κάποιες ώρες βλέπω κάτι σαν ραβασάκι στην τσάντα μου αλλά τελικά ήταν το μήνυμα της κυριούλας…

Ελέησον!

Ρε παιδιά τι γίνεται στο Παρίσι; Τι έχει σειρά; Ο Πύργος του Άιφελ;

Και για την Παναγιά των Παρισίων το μνημείο της παγκόσμιας κληρονομιάς… χαμός! Για τη Σρι Λάνκα τίποτα;

Δεν είδα κανά “Je suis …” γι’ αυτή την ιστορία…  Μάλλον τα ανθρώπινα αισθήματά μας έχουν εθνικότητα.

Σε Γενικές Γραμμές. Τρεις δημοσιογράφοι, τρία site, σε ιστορίες καθημερινής τρέλας!
Η Γιώτα Δημητριάδη
 @Τεχνες-Plus, ο Γιάννης Καφάτος @Viewtag.gr και ο Γιάννης Παναγόπουλος @Fragilemag.gr φτιάχνουν μια λίστα μ’ όλα όσα άκουσαν, είδαν και σκέφτηκαν την εβδομάδα που πέρασε, βολτάροντας στην πόλη, διαβάζοντας πρωτοσέλιδα εφημερίδων, κουβεντιάζοντας μεταξύ τους, κοιτώντας βιτρίνες μαγαζιών, ακούγοντας μουσική και συμφωνώντας πως ο διάβολος στις λεπτομέρειες βρίσκεται.
#Se_Genikes_Grammes


mm
About Σε Γενικές Γραμμές 55 Articles
Τρεις δημοσιογράφοι, τρία site, ιστορίες καθημερινής τρέλας. Η Γιώτα Δημητριάδη @Τεχνες-Plus, ο Γιάννης Καφάτος @Viewtag.gr και ο Γιάννης Παναγόπουλος @Fragilemag.gr φτιάχνουν μια λίστα μ’ όλα όσα άκουσαν, είδαν και σκέφτηκαν την εβδομάδα που πέρασε.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*