06/12/2021

Οι πόντοι, οι Πόντιοι και οι καταποντισμοί


Ο Άδωνις Γεωργιάδης άναψε λαμπάδα στην Παναγιά την Κανάλα και της ζήτησε να ανοίξουν σύντομα κι άλλα κανάλια για να μην πάει από στερητικό, νέος άνθρωπος.

 

Η κυβέρνηση θα πάρει τα λεφτά από τους πλούσιους καναλάρχες και θα τα δώσει στους πτωχούς. Αυτό θα εξαγγείλει στην ΔΕΘ ο Αλέξης Τσίπρας, προφανώς σε ακροατήριο από 4χρονους και μόνο.

 

Με δεδομένο ότι ο ΟΣΕ πουλήθηκε για 45 εκ. ευρώ οι καναλάρχες, με το ποσό που έδωσαν, θα μπορούσαν να αγοράσουν το μισό Δημόσιο. Δεν θα είχαν όμως τη χαρά να έχουν κοντά τους μεγάλες φυσιογνωμίες του σύγχρονου πολιτισμού όπως ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος. Οπότε χαλάλι τα λεφτά.

 

Ευτυχώς που ήταν και ο Ιβάν Σαββίδης, που είπε: «Παζνταλούνια κορζάνια ποστα προσνόι» και έτσι καταλάβαμε με σαφήνεια πώς διαμορφώνεται το τηλεοπτικό τοπίο.

(Συνολικές Επισκέψεις 141, 1 επισκέψεις σήμερα)

mm
About Δημήτρης Σούλτας 575 Articles
Ο Δημήτρης Σούλτας εγεννήθη στη Θεσσαλονίκη, λίγο μετά την άφιξη του ηλεκτρισμού και μετά από 19 χρόνια κατέβηκε στην Αθήνα, με το τρένο το οποίο δεν είχε ανακαλύψει τον ηλεκτρισμό ακόμα και σήμερα. Είναι ιδρυτής του κινήματος του υπαρκτού σουλταφερτισμού και δημοσιογράφος που πιστεύει ότι ο κόσμος θα αλλάξει, απλώς δεν έχει βρει ακόμα το κατάλληλο δοκιμαστήριο.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*