18/05/2022

Πορτογάλοι και παπαγάλοι


Ούτε Γαλλία, ούτε Πορτογαλία, ζήτω η Παπαγαλία.  Έτσι για να τιμήσουμε μια ελληνική αξία, τον βασικό πυλώνα του ελληνικού εκπαιδευτικού συστήματος.

 

Είναι πραγματικά παρήγορο να βλέπεις φωτορεπορτάζ από τη Μύκονο με χρεοκοπημένους επιχειρηματίες, μην τυχόν και ξεχάσουμε ότι το είδος «Λαμόγιο- λαμόγιο» δεν απειλήθηκε ποτέ με εξαφάνιση από τη χώρα.

 

Η Άγκελα Μέρκελ είπε ότι η λιτότητα που ακολουθείται στην Ευρωζώνη είναι το «σωστό μείγμα». Μπράβο, να μας δώσετε τη συνταγή με το «σωστό μείγμα» να την κάνουμε κέικ να πάμε μέσα για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

 

Συνεχίζεται η αγωνία για τον νέο εκλογικό νόμο, ιδιαιτέρως σε γόνους πολιτικών οικογενειών και κομματόσκυλα που αγωνιούν αν θα τα ξύνουν εντός ή εκτός Βουλής

 

(Συνολικές Επισκέψεις 138, 1 επισκέψεις σήμερα)

mm
About Δημήτρης Σούλτας 575 Articles
Ο Δημήτρης Σούλτας εγεννήθη στη Θεσσαλονίκη, λίγο μετά την άφιξη του ηλεκτρισμού και μετά από 19 χρόνια κατέβηκε στην Αθήνα, με το τρένο το οποίο δεν είχε ανακαλύψει τον ηλεκτρισμό ακόμα και σήμερα. Είναι ιδρυτής του κινήματος του υπαρκτού σουλταφερτισμού και δημοσιογράφος που πιστεύει ότι ο κόσμος θα αλλάξει, απλώς δεν έχει βρει ακόμα το κατάλληλο δοκιμαστήριο.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*