19/05/2024

Πώς φλερτάρουν οι καλλιτέχνες – Γράφει η “θεία” Όλγα

φλερτάρουν οι καλλιτέχνες - Γράφει

Ως γνωστόν, από καλλιτέχνες μακριά. Αλλά αν καταλάθος στραβοπατήσετε και φλερτάρετε με καναν τέτοιον, πώς θα αναγνωρίσετε ότι ενδιαφέρεται; Η “θεία Όλγα” κορπορέησο σας προσφέρει, φίλες και φίλοι, ένα εγχειρίδιο με απλές συμβουλές.

Ο Ζωγράφος: Ααα, ο Ζωγράφος. Ο Ζωγράφος θα σας πει με αφοπλιστική ωμότητα πόσο υπέροχες χρωματικές απεικονίσεις κάνει ο ήλιος όπως χαϊδεύει “ταβυζιαζας”. Αλλά θα εννοεί κάθε του λέξη.
Ο Φωτογράφος: Ο Φωτογράφος όπως θα μιλάτε, θα αλλάζει διακριτικά θέση. Άμα δεν τον βολεύει το κάδρο, θα αλλάξει κι εσάς -διακριτικά πάντα- θέση. Θα σας ζητήσει να σας κάνει ένα πορτραίτο. Σπίτι του.
Ο Ηθοποιός: Ο καημένος ο Ηθοποιός όσο συζητάτε θα πετάξει το όνομα κάποιου ήρωα του Ντοστογιέφσκι, ιδανικά από τους αδερφούς Καραμαζόφ, με την ελπίδα να πείτε “δεν τον ξέρω” και να σας φλερτάρει σνομπάροντάς σας.
Ο Μουσικός: Ο Μουσικός θα σας στείλει μουσική, είναι απλός άνθρωπος. Ή θα σας μιλήσει για μουσική. Είναι πολύ απλός άνθρωπος. Εκτός κι αν είναι μπασίστας, που θα σας παρακαλέσει χωρίς μα-μου ή αν είναι ντράμερ, που είναι αντικειμενικά καραγκιόζης και ίσως αποφασίσει να παίξει ντραμς -τυχαία- στα μπούτια σας. Μακριά από τους ντράμερ.
Ο Λογοτέχνης: Ο Λογοτέχνης τι να φλερτάρει, μωρέ, που άμα λέει ότι γράφει (ειδικά ο δύσμοιρος ο Ποιητής) τον κοιτάζετε σα να είναι κλωτσημένος από την τύχη; Τέλος πάντων, φλερτάρει όπως όπως και όσο εσείς μιλάτε αυτός παραγγέλνει λογοτεχνικό ήρωα σε πακετάκι. Θα σας αφήσει να ξετυλίγεστε, κυρίως επειδή κάπου θα αξιοποιήσει την πληροφορία.
Ο Σκηνοθέτης: Ο σκηνοθέτης δεν έχει πολλά-πολλά, απλά θα σας φιλήσει απροειδοποίητα και θα αναρωτιέται γιατί δεν έχει σλόου μόσιον η στιγμή.
Ο Γλύπτης: Ο Γλύπτης δεν ξέρει τι να κάνει, ξέρει μόνο από τόρνο και από καλούπωμα. Θα σας χουφτώσει. Και τέλος.
Ο Χορευτής: Ο Χορευτής είναι σαν τον γλύπτη, αλλά δεν πίνει και έχει πιο ωραίο χαμόγελο

Καλή επιτυχία και να ξέρετε: Την Τέχνη πολλοί αγάπησαν. Τον καλλιτέχνη ουδείς
Με εκτίμηση,
Η θεία Όλγα

Όλγα Στέφου – Από το Facebook


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*