24/05/2024

Πώς φλερτάρουν οι οπαδοί – Γράφει η “θεία” Όλγα

φλερτάρουν οι οπαδοί - Γράφει

Σε συνέχεια του προηγούμενου …αποστάγματος σοφίας “Πώς φλερτάρουν οι καλλιτέχνες”, η “Θεία Όλγα” κορπορέησο έχει κλιθεί να απαντήσει στο φλέγον “Πώς φλερτάρουν οι οπαδοί”.

Καλή μου φιληνάδα, καλέ μου φίλε. Οι οπαδοί είναι συνυφασμένοι με την ψυχή της ομάδας τους κι ο τρόπος που χαρίζουν την καρδιά τους, είναι ίδιος με τον τρόπο που δέχονται την ήττα.

Ο Γαύρος: Ο Γαύρος, φίλες και φίλοι, θα σας φλερτάρει με ύφος και αέρα πρωταθλητή. Θα σας μοστράρει τις κατακτήσεις του: Από το μηχανάκι του με την κομμένη εξάτμιση, μέχρι άλλες γυναίκες. Όταν νομοτελειακά φάει χυλόπιτα, θα τα ρίξει στην διαιτησία. Δηλαδή θα σας πει “πολλή αξία σου έδωσα, έτσι κι αλλιώς είσαι μπάζο”.
Ο Βάζελος: Ο Βάζελος είναι παιδί της πόλης. Θα σας προτείνει βόλτα στην Ακρόπολη ή στον Λυκαβηττό (όπου θα τραγουδήσει απροειδοποίητα “γαμώ τον Πύυυργο τον Λευκό” -μη σοκαριστείτε, του συμβαίνει να επικοινωνεί με συνθήματα). Μην κάνετε το λάθος να αναφέρετε το όνομα “Ομπράντοβιτς”, εκτός κι αν σας αρέσουν οι άνθρωποι που κλαίνε στον ώμο σας.
Ο ΑΕΚτζης: Ο καημένος ο ΑΕΚτζης, είναι λαϊκό αγόρι, θα τον βρείτε σε λαϊκά στέκια. Είναι πιο ερωτιάρης από τους υπολοίπους, θα σας τραγουδήσει και πιθανότατα θα σας σκαρώσει ποιηματάκι σε γηπεδικό ερωτικό στίχο. Αλλά έχει θέματα εμπιστοσύνης. Φοβάται την προδοσία. Και δε θα την ξεπεράσει ποτέ (Μπάγεβιτς @!67@#$%)
Ο ΠΑΟΚτζης: Θα σε πάει για σουβλάκια. Αυτό είναι το πρώτο τεστ. Απαντήστε σωστά και θα σας αναζητά για πάντα στη Σαλονίκη ξημερώματα. Αρκεί να μην έχετε Αθηναϊκές πινακίδες.
Ο Πανιώνιος: Ο Πανιώνιος δε θα σας φλερτάρει ευθέως, θα προσπαθήσει να σας μυήσει στη μαγεία του κινήματος, των αγώνων, της ευγενούς άμιλλας. Μέχρι να καταλάβετε ότι σας φλερτάρει ο Πανιώνιος θα έχει εμφανιστεί αυτός:
Ο Επαρχιακός: Υποστηρίζει μια ομάδα από “τις μικρές” αλλά μόνο αυτή. Συνήθως είναι ο πιο αλέγκρος, έχει μάθει να χάνει, ξέρει τι είναι σφαγή τις διαιτησίας, δεν έχει καν ωραίο γήπεδο, θα σας τα δώσει όλα μόνο και μόνο για να μην δεχτεί κόκκινη κάρτα από το πρώτο ραντεβού. Εκτός κι αν είστε οπαδός αντίπαλης τοπικής ομάδας. Ελπίζω να μην είστε, εκτός κι αν σας αρέσει το Γαλατικό Χωριό.

Να προσέχετε που μπλέκετε και να θυμάστε: Η θεία Όλγα ξέρει.

Όλγα Στέφου – Από το Facebook


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*