04/07/2022

Πώς να καταπιείτε μία στρουθοκάμηλο


Η Άγκελα Μέρκελ λέει ότι δεν βλέπει τραπεζική κρίση στην Ιταλία. Στην επόμενη σύνοδο μάλιστα θα ζητήσει να γίνει και επίσημο σήμα της Ε.Ε. η στρουθοκάμηλος.

 

Η νέα πρωθυπουργός της Βρετανίας, Τερέζα Μέι, ήταν και παραμένει υπέρ της αποχώρησης της χώρας από την Ευρωπαϊκή Σύμβαση για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Μια νέα όμορφη εποχή ανατέλει σ’ αυτή την ήπειρο.

 

Ο μητροπολίτης Αμβρόσιος αποκάλυψε ότι πήγε να τον κάψει ο διάβολος με ένα καντήλι, αλλά τελικά τον έσωσε ο Θεός. Δύο συμπεράσματα μπορούν να εξαχθούν, ανάλογα την κοσμοθεωρία του καθενός. Ή ότι υπάρχει Θεός ή ότι στα ανώτατα κλιμάκια της Εκκλησίας κυκλοφορούν σκληρά ναρκωτικά.

 

Είδαν το φως της δημοσιότητας οι προϋποθέσεις για να πάρεις σύνταξη πάνω από 1.000 ευρώ. Βασικά μία είναι η προϋπόθεση. Να ζεις σε άλλη χώρα.

(Συνολικές Επισκέψεις 169, 1 επισκέψεις σήμερα)

mm
About Δημήτρης Σούλτας 575 Articles
Ο Δημήτρης Σούλτας εγεννήθη στη Θεσσαλονίκη, λίγο μετά την άφιξη του ηλεκτρισμού και μετά από 19 χρόνια κατέβηκε στην Αθήνα, με το τρένο το οποίο δεν είχε ανακαλύψει τον ηλεκτρισμό ακόμα και σήμερα. Είναι ιδρυτής του κινήματος του υπαρκτού σουλταφερτισμού και δημοσιογράφος που πιστεύει ότι ο κόσμος θα αλλάξει, απλώς δεν έχει βρει ακόμα το κατάλληλο δοκιμαστήριο.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*