27/01/2023

Προσοχή Άνθρωπος – Παρουσιάση βιβλίου στον κήπο του Black Duck


"Προσοχή Άνθρωπος". Ο Μιχάλης Άνθης παρουσιάζει το μυθιστόρημα του, στον κήπο του Black Duck, τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου.

Τι μπορεί να κάνει ο Κάιντ (Κind), ένα αδέσποτο Γκριφόν Φωβ της Βρετάνης, όταν γίνεται ο πλουσιότερος σκύλος του κόσμου; Μά, να πάρει υπό την προστασία του έναν αδέσποτο… άνθρωπο και, όντας σκύλος, να αρχίσει να λειτουργεί και ο ίδιος ως άνθρωπος!

Ο αδέσποτος άνθρωπος δεν είναι άλλος από τον Λάντλ, έναν προικισμένο άστεγο, που ξεναγεί τον Κάϊντ στα σκοτεινότερα λαγούμια της αδίστακτης και αυτοκαταστροφικής ανθρώπινης φύσης. Οι διαδρομές που θα διανύσουν και οι ανεπανάληπτες εμπειρίες που θα μοιραστούν, ανατρέπουν τις γνωστές ισορροπίες ανθρώπου-ζώου.

Πρόκειται άραγε για μια ιστορία απέραντης φιλίας ή για μια ιστορία καλυμμένης κυριαρχίας;

Αν είναι το πρώτο, μέχρι πού μπορεί να φτάσει; Αν είναι το δεύτερο, ο άνθρωπος έχει τον τελευταίο λόγο ή ο σκύλος το τελευταίο γάβγισμα.

Οι Εκδόσεις ΕΝΤΥΠΟΙΣ και ο Μιχαήλ Άνθης παρουσιάζουν το μυθιστόρημα “ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΝΘΡΩΠΟΣ”, στο Black Duck garden τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου, στις 7 μ.μ.
 
Για το βιβλίο θα μιλήσουν:
Μιχαήλ Άνθης, Ηθοποιός – Συγγραφέας
Στέλιος Κανάκης, Εκπαιδευτικός – Συγγραφέας
Γιάννης Κρανιάς, Εκδότης
 
Θα διαβάσουν οι ηθοποιοί:
Ηλίας Λογοθέτης
Γιάννης Ζουγανέλης
Ντίνος Καρύδης
Δήμητρα Παπαδήμα
Φαίδρα Δρούκα

 


mm
About Γιάννης Καφάτος 2053 Articles
Γιάννης Καφάτος, Μπαμπάς, δημοσιογράφος, ραδιοφωνικός παραγωγός, tattoer, T-shirt maker, dj, και ποιος ξέρει τι άλλο (ακόμη). Σπούδασε πολιτικές επιστήμες πήρε όμως πτυχίο από το ΡΟΔΟΝ και άλλα συναυλιακά "ιδρύματα". Ταξιδεύει λιγότερο από όσο θα ήθελε.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*