21/02/2024

Ψάχνοντας τη σύνταξη με …drones


Τη Ν.Δ. σκέφτεται να βραβεύσει η FIFA για το πιο εντυπωσιακό αυτογκόλ της χρονιάς με την αποχώρηση από τη συζήτηση για την απαγόρευση συμμετοχής πολιτικών σε offshore εταιρείες

 

Στο Μουσείο της Ακρόπολης θα παραθέσει γεύμα ο Αλέξης Τσίπρας στον γάλλο πρωθυπουργό. Αυτό που όποιος γίνει πρωθυπουργός αρχίζει τα τραπεζώματα στο Μουσείο πρέπει να το δει η επιστήμη.

 

Με τη χρήση drones θέλει να εντοπίσει τα αυθαίρετα το υπουργείο Περιβάλλοντος. Σωστά, έχετε δει εσείς ποτέ αυθαίρετο περπατώντας στο δρόμο; Όλα στις άγριες τροπικές ζούγκλες της Ελλάδας είναι κρυμμένα.

 

Ο Γιώργος Κατρούγκαλος είπε ότι θεωρεί την εθνική σύνταξη των 384 ευρώ πολύ πιο αποτελεσματική στην αντιμετώπιση της φτώχειας από το ΕΚΑΣ. Δηλαδή ένας συνταξιούχο που παίρνει σήμερα σύνταξη π.χ. 600 ευρώ, στην οποίαν περιλαμβάνεται το ΕΚΑΣ τον πας στα 384 και έτσι τον κάνεις αποτελεσματικά φτωχό. Ιδιοφυές. Πώς δεν πέφτει κανένας κεραυνός την ώρα που γίνονται τέτοιες δηλώσεις, απορία το ‘χω


mm
About Δημήτρης Σούλτας 575 Articles
Ο Δημήτρης Σούλτας εγεννήθη στη Θεσσαλονίκη, λίγο μετά την άφιξη του ηλεκτρισμού και μετά από 19 χρόνια κατέβηκε στην Αθήνα, με το τρένο το οποίο δεν είχε ανακαλύψει τον ηλεκτρισμό ακόμα και σήμερα. Είναι ιδρυτής του κινήματος του υπαρκτού σουλταφερτισμού και δημοσιογράφος που πιστεύει ότι ο κόσμος θα αλλάξει, απλώς δεν έχει βρει ακόμα το κατάλληλο δοκιμαστήριο.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*