27/09/2023

Ραντεβού στη στραφόσφαιρα

στρατόσφαιρα

Οι Έλληνες αστροναύτες θα είναι από τους καλύτερα προετοιμασμένους. Θα έχουν να αντιμετωπίσουν στο Διάστημα αυτό που αντιμετωπίζουν και στη Γη με τις δηλώσεις των Ελλήνων πολιτικών. Την έλλειψη βαρύτητας.

 

Πρόστιμο 630 εκατομμυρίων στη Deutsche Bank για ξέπλυμα “μαύρου χρήματος”. Λογικά στο Γερμανικό Χρηματιστήριο πρέπει να μπαίνεις με μάσκα οξυγόνου για να μη σε πάρει η μπόχα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε ότι είμαστε μια αριστερόστροφη, νεοκομμουνιστική χώρα και ξεκαρδίστηκαν ακόμα και τα αριστερά φλας του αυτοκινήτου του.

Από αύριο ισχύει το πρόστιμο των χιλίων ευρώ για όποιο κατάστημα δεν έχει πινακίδα ότι δεν διαθέτει μηχάνημα POS. Αν σκεφτούμε ότι υπάρχουν ήδη πινακίδες:

  • Απαγορεύεται το κάπνισμα
  • Ο καταναλωτής δεν υποχρεούται να πληρώσει αν δεν εκδοθεί απόδειξη.
  • Απαγορεύεται η κατανάλωση αλκοόλ για τους κάτω των 17 ετών

Σε λίγο είναι αμφίβολο αν θα μπορείς να διακρίνεις τον υπάλληλο πίσω από τις ταμπέλες.


mm
About Δημήτρης Σούλτας 575 Articles
Ο Δημήτρης Σούλτας εγεννήθη στη Θεσσαλονίκη, λίγο μετά την άφιξη του ηλεκτρισμού και μετά από 19 χρόνια κατέβηκε στην Αθήνα, με το τρένο το οποίο δεν είχε ανακαλύψει τον ηλεκτρισμό ακόμα και σήμερα. Είναι ιδρυτής του κινήματος του υπαρκτού σουλταφερτισμού και δημοσιογράφος που πιστεύει ότι ο κόσμος θα αλλάξει, απλώς δεν έχει βρει ακόμα το κατάλληλο δοκιμαστήριο.

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Ραντεβού στη στραφόσφαιρα - viewtag.gr - QuoterLand

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*