26/09/2023

Release: Thievery- Archive σε μια νύχτα …αδιάβροχη


Η χθεσινή απογευματινή μπόρα μπορεί να έβαλε αρχικά ένα μεγάλο ερωτηματικό για τη δεύτερη βραδιά του Release Athens, αλλά γρήγορα τα πάντα καθάρισαν όπως και ο ουρανός. Ίσως μόνο οι kadebostany πλήρωσαν τα τερτίπια του καιρού, παίζοντας υπό βροχή, αλλά αυτό δεν πτόησε κανέναν, αφού οι ομπρέλες ήταν σε ετοιμότητα.

Οι Archive και οι Thievery Corporation εμφανίστηκαν …στεγνά και αποζημίωσαν αυτούς που τους περίμεναν, ανεξάρτητα από καιρικές συνθήκες. Ο φακός του Viewtag ήταν εκεί και σας μεταφέρει τις εικόνες μιας βραδιάς που στο τέλος της άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Φωτο: Δημήτρης Σούλτας

(Κάντε κλικ στην πρώτη φωτογραφία για να δείτε το άλμπουμ σε μεγαλύτερη ανάλυση)

 


 


mm
About Δημήτρης Σούλτας 575 Articles
Ο Δημήτρης Σούλτας εγεννήθη στη Θεσσαλονίκη, λίγο μετά την άφιξη του ηλεκτρισμού και μετά από 19 χρόνια κατέβηκε στην Αθήνα, με το τρένο το οποίο δεν είχε ανακαλύψει τον ηλεκτρισμό ακόμα και σήμερα. Είναι ιδρυτής του κινήματος του υπαρκτού σουλταφερτισμού και δημοσιογράφος που πιστεύει ότι ο κόσμος θα αλλάξει, απλώς δεν έχει βρει ακόμα το κατάλληλο δοκιμαστήριο.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*