27/05/2018

το tweet της ημέρας...

A, ένας μπατσούλης δέρνει δήμαρχο ...γκντουπ κι έπεσε απ' τα σύννεφα #peftosynnefakides

RIDE– LANNOY POINT- Το τραγούδι της Δευτέρας (video)


Οι Άγγλοι βετεράνοι τις indie σκηνής επιστρέφουν μετά από 20 χρόνια, με νέο album με τίτλο Weather Diaries. Το Lannoy Point,  που είναι και το opening track του album, ακούγεται σαν το καλύτερο κομμάτι απ’όσα δείγματα μας έχουν δώσει μέχρι στιγμής.

Ένα κλασσικά αιθέριο- Ride κομμάτι σε μελωδίες και ήχους , με ένα φανταστικό driving beat να δίνει το κλίμα, πολύ χαρακτηριστικά riffs και συνεχίζοντας την πολύ έντονη πλέον κοινωνική ατζέντα της μπάντας στους στίχους. Ένα αληθινά καλό κομμάτι, που ανανεώνει το ενδιαφέρον μας για την επιστροφή της μεγάλης αυτής μπάντας.

(Συνολικές Επισκέψεις 134, 1 επισκέψεις σήμερα)
Μέρες και νύχτες υπό επιτήρηση # 28 - Διήγημα
Για τα πληγωμένα μας αδέρφια, Jojeph Andras - Βιβλιοπαρουσιάση

Περισσότερα


mm
About Θοδωρής Σουρβίνος 706 Articles
O Θοδωρής Σουρβίνος είναι μουσικός και ακροατής. Έχει περάσει από πολλές εναλλακτικές rock-pop μπάντες τα τελευταία 20 χρόνια και έχει δει πολύ περισσότερες από πολύ κοντά και πλέον παίζει με τους Kenny Freq. Είναι dj εδώ και πολλά χρόνια σε πολλά bars και clubs της Αθήνας. Αυτήν την εποχή σταθερά, στο Κουκί (Ολυμπίου 5- Κουκάκι) καθε Σάββατο και Δευτέρα. Έχει γράψει για περιοδικά και sites και έχει κάνει και εκπομπές σε web radios.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*