27/06/2022

Η Sadahzinia ανεβαίνει στη σκηνή του Kremlino στις 11 Νοεμβρίου (Βίντεο)


Το Kremlino Stage, ανοίγει την πόρτα του στα παιδιά της lowbap σκηνής, φιλοξενώντας μια σειρά από συναυλίες σε τακτή χρονική βάση και ελεύθερη είσοδο. Κι επειδή πάντα προηγούνται οι κυρίες, στην πρώτη βραδιά θα απολαύσουμε την Sadahzinia, το Σάββατο 11 Νοεμβρίου.

Με επτά προσωπικούς δίσκους, περισσότερους από οποιαδήποτε άλλη γυναίκα MC παγκοσμίως, καθώς και την συμμετοχή της δισκογραφικά και συναυλιακά στους Active Member, ως βασικό μέλος του ιστορικού γκρουπ, κατατάσσεται στις πλέον ενεργές δημιουργούς της γενιάς της.

Γράφει στίχους, τραγουδάει και ασχολείται ευρύτερα με το λόγο, τα παραμύθια και την έρευνα.

Η βραδιά στο Kremlino, θα είναι η αφορμή να ξετυλιχτεί το κουβάρι της δουλειάς της Sadahzinia. Μαζί της στην σκηνή θα βρίσκεται και ο B.D. Foxmoor καθώς και ο DJ Booker, ένας απ' τους καλύτερους και πιο δραστήριους DJs στην Ευρώπη. Επίσης θα συμμετέχει ο ΛΕΣ, και ο Razo, ένας μοναδικός hip hop τροβαδούρος.

Η Sadahzizinia πρόσφατα κυκλοφόρησε το album της «Κάρπιμο» από το label Talkback.

Ένα album επηρεασμένο απ' το αστικό τοπίο, το δράμα των εγκλωβισμένων προσφύγων, τον πολιτικό ξεπεσμό, αλλά και απ' όλα όσα κάνουν τη ζωή πιο μπορετή.

Η μουσική παραγωγή είναι του B.D. Foxmoor των Active Member και οι στίχοι της ίδιας.

Ο ήχος της χαρακτηριστικός, με μια ιδιαίτερη μουσικότητα λόγω της παραγωγής αλλά και από την κιθάρα, το βιολί, το τσέλο, τα κρουστά, τα ιδιαίτερα samples που δομούν τα περισσότερα τραγούδια της.

Οι στίχοι της αποδομούν την πραγματικότητα, καλώντας τον καθένα να φτιάξει τη δική του ερμηνεία. Και παρόλα αυτά, ισορροπούν εξίσου εύστοχα το καταγγελτικό ύφος τους με έναν ονειρικό λόγο.

Η συναυλία στις 11 Νοεμβρίου θα έχει ελεύθερη είσοδο και εγκαινιάζει μια σειρά lowbap συναυλιών στον ίδιο χώρο.

Kremlino (Καραίσκου 119, Πειραιάς). Τηλ.: 210 410 0010.

Ώρα έναρξης: 22:30.

(Συνολικές Επισκέψεις 182, 1 επισκέψεις σήμερα)

mm
About Φώτης Βουδούρης 106 Articles
Γεννήθηκε Μάρτιο του 1993 και αποφάσισε να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία μετά το 2013. Είναι λάτρης των ταινιών, σειρών, anime και του σαρκασμού.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*