22/09/2023

Οι Saint Etienne σήμερα στο Gagarin 205


Η Λονδρέζικη μπάντα, από τις κυρίαρχες αυτού που έχει ονομαστεί "indie dance", ξασυναντά σήμερα το αθηναϊκό κοινό στο Gagarin 205.

Οι Saint Etienne εμφανίστηκαν με το Nothing Can Stop Us, που τραγούδησε η Sarah Cracknell. Ο Bob Stanley και ο Pete Wiggs είχαν σχεδιάσει να αλλάζουν τραγουδιστές ανάλογα με το ύφος του κομματιού που έγραφαν. Η Sarah όμως ματαίωσε αυτά τα σχέδια και έγινε η φωνή που χαρακτήρισε το μουσικό ιδίωμα του γκρουπ. Κλασσικά βρετανικός ήχος και θεματολογία που ακολοθούσε τους γνωστούς δρόμους που επέλεγαν οι ποπ και ροκ μπάντες του νησιού. Ένα μείγμα dance, swinging 60s, soul, dub, με μερικές πινελιές 70s ροκ και φυσικά όλη η παρακαταθήκε της ποπ των 80s έγινε το σήμα κατατεθέν του ήχου τους.

Τα εισιτήρια στο ταμείο κοστίζουν 28 ευρώ

 


mm
About Δημήτρης Σούλτας 575 Articles
Ο Δημήτρης Σούλτας εγεννήθη στη Θεσσαλονίκη, λίγο μετά την άφιξη του ηλεκτρισμού και μετά από 19 χρόνια κατέβηκε στην Αθήνα, με το τρένο το οποίο δεν είχε ανακαλύψει τον ηλεκτρισμό ακόμα και σήμερα. Είναι ιδρυτής του κινήματος του υπαρκτού σουλταφερτισμού και δημοσιογράφος που πιστεύει ότι ο κόσμος θα αλλάξει, απλώς δεν έχει βρει ακόμα το κατάλληλο δοκιμαστήριο.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*