26/06/2022

Σάλτα και τραμπήσου


Ο Ντόναλντ Τραμπ μίλησε με τον Αυστραλό πρωθυπουργό και του έκλεισε το τηλέφωνο στα μούτρα γιατί του «στέλνει παράνομους μετανάστες». Μια συνάντηση με τον Αρτέμη Σώρρα θα ήταν χρήσιμη. Ίσως συνυπογράψουν και τη συνθήκη των «Σαλταρισμένων ακροδεξιών»

 

Ο Τραμπ ανακοίνωσε επίσης διακοπή χρηματοδότησης στο Πανεπιστήμιο του Μπέρκλεϊ γιατί ακυρώθηκε η ομιλία του φασίστα υποστηρικτή του Μάιλο Γιαννόπουλος. Μπορεί να τα διαθέσει στην Κλου- Κλουξ- Κλαν που είναι φανατική με την ελευθερία του λόγου.

 

O Ευκλείδης Τσακαλώτος ήταν πολύ εκνευρισμένος χθες στη Βουλή και ήρθε σε σύγκρουση μέχρι και με τον πρόεδρο της Βουλής, «Ενεθεμα την ώρα που μπήκα εδώ μέσα», είπε χαρακτηριστικά.

 

Μόλις πριν από λίγο καιρό εκλέχθηκε ο Φιγιόν ως ηγέτης της Γαλλικής Δεξιάς και το 69% των Γάλλων πιστεύει ότι πρέπει να παραιτηθεί.  Δεξιά με ημερομηνία λήξης μικρότερη κι απ’ τα γιαούρτια.

(Συνολικές Επισκέψεις 312, 1 επισκέψεις σήμερα)

mm
About Δημήτρης Σούλτας 575 Articles
Ο Δημήτρης Σούλτας εγεννήθη στη Θεσσαλονίκη, λίγο μετά την άφιξη του ηλεκτρισμού και μετά από 19 χρόνια κατέβηκε στην Αθήνα, με το τρένο το οποίο δεν είχε ανακαλύψει τον ηλεκτρισμό ακόμα και σήμερα. Είναι ιδρυτής του κινήματος του υπαρκτού σουλταφερτισμού και δημοσιογράφος που πιστεύει ότι ο κόσμος θα αλλάξει, απλώς δεν έχει βρει ακόμα το κατάλληλο δοκιμαστήριο.

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Σάλτα και τραμπήσου - viewtag.gr - QuoterLand

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*