24/05/2024

Σας αρέσει το Atari; (βίντεο)


Το επίσημο video clip για το νέο τραγούδι του Δημήτρη Σαμόλη, Atari είναι έτοιμο και κυκλοφορεί ‘ελεύθερο’ στο internet. Είναι πολύχρωμο, διασκεδαστικό, και αστείο. 

 

Ο Δημήτρης Σαμόλης αναπολώντας την χαρά του παιχνιδιού, την ευδαιμονία και την ξενοιασιά της παιδικής ηλικίας, έγραψε και ερμηνεύει το πρώτο του ελληνόφωνο single, Atari

O Δημήτρης μοιράζεται την καθημερινότητα με τις δύο μεγάλες του αγάπες, την ηθοποιία και την μουσική. To single είναι προάγγελος του ελληνόφωνου άλμπουμ του που θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο.

“Το Atari ήταν το πρώτο μου παιχνίδι που θυμάμαι να παίζω με τόση χαρά. Ήταν η πρώτη μου επαφή με την τεχνολογία κι είχα ενθουσιαστεί. Τώρα αρκετά χρόνια μετά και πολλά τεχνολογικά βήματα μπροστά, έγινε και το πρώτο μου ελληνικό τραγούδι. Αυτό που παραμένει σταθερό είναι η λαχτάρα για παιχνίδι και μουσική” …

…λέει ο Δημήτρης


mm
About Γιάννης Καφάτος 2277 Articles
Γιάννης Καφάτος, Μπαμπάς, δημοσιογράφος, ραδιοφωνικός παραγωγός, tattoer, T-shirt maker, dj, και ποιος ξέρει τι άλλο (ακόμη). Σπούδασε πολιτικές επιστήμες πήρε όμως πτυχίο από το ΡΟΔΟΝ και άλλα συναυλιακά "ιδρύματα". Ταξιδεύει λιγότερο από όσο θα ήθελε.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*