Τρίτο album για τους Αυστραλούς Scott & Charlene’s Wedding (το όνομα τους το πήραν από τους χαρακτήρες της σαπουνόπερα Neighbours, που υποδύονταν ο Jason Donovan και Kylie Minogue- και είναι υπέροχο) και μοιάζει πως θα αγγίξουν μεγαλύτερα ακροατήρια.
Το Distracted φανερώνει μια μπάντα που έχει μεγάλη αγάπη για τον αληθινό κλασσικό «κολλεγιακό» rock ήχο και κουβαλάει όλες τις καταβολές από τα μεγάλα 80s συγκροτήματα από την Ωκεανία, αλλά και την (πιο πρόσφατη) χάρη της Courtney Barnet.
Αν κάποιος είναι οπαδός αυτού του ανεπιτήδευτου ήχου, σίγουρα δεν θα απογοητευτεί και είναι πολύ καλό που υπάρχουν (και κάνουν σχετικό ντόρο) τέτοια αγνά συγκροτήματα, ακόμα, στις ακραία «κατασκευασμένες» και «υπερλουστραρισμένες» μέρες μας.
Θοδωρής Σουρβίνος








