24/04/2024

Σεξ και τζόγος


Ο Γιώργος Κατρούγκαλος δήλωσε ότι παραμένει κομμουνιστής. Σε κρύπτες και καταφύγια ζουν πλέον οι μεγαλοαστοί από τον τρόμο.

 

Οι γονείς του 8ου Δημοτικού σχολείου Μυτιλήνης λένε τώρα ότι οι διαμαρτυρίες τους και τα λουκέτα στο σχολείο ήταν σκηνοθετημένα από κάποια κανάλια με αμοιβή μάλιστα 50 ευρώ. Το περίεργο δεν είναι ότι έγινε, το περίεργο είναι ότι αυτοί οι τύποι συνεχίζουν να δηλώνουν «γονείς».

 

Έγινε και το δεύτερο debate μεταξύ Τραμπ και Κλίντον. Το τρίτο και τελευταίο θα γίνει στο Λας Βέγκας ίσως λόγω του ότι η προεκλογική περίοδος στις ΗΠΑ είναι ένα είδος τζόγου.

 

Πρώτο βραβείο στα βραβεία της βιομηχανίας του πορνό πήρε Ελληνίδα. Τόσο σεξ στα οικονομικά, τόσα χρόνια (στην κατηγορία S&M), ήταν καιρός να αναγνωριστεί.


mm
About Δημήτρης Σούλτας 575 Articles
Ο Δημήτρης Σούλτας εγεννήθη στη Θεσσαλονίκη, λίγο μετά την άφιξη του ηλεκτρισμού και μετά από 19 χρόνια κατέβηκε στην Αθήνα, με το τρένο το οποίο δεν είχε ανακαλύψει τον ηλεκτρισμό ακόμα και σήμερα. Είναι ιδρυτής του κινήματος του υπαρκτού σουλταφερτισμού και δημοσιογράφος που πιστεύει ότι ο κόσμος θα αλλάξει, απλώς δεν έχει βρει ακόμα το κατάλληλο δοκιμαστήριο.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*