28/03/2020

Σκοπευτές και πυροβολημένοι


Περήφανοι οι Έλληνες πολίτες για ένα κορίτσι που δεν γνώριζαν καν, περήφανοι και οι Έλληνες πολιτικοί για ένα κορίτσι που δεν στήριξαν ποτέ, περήφανος και ο δήμαρχος Δράμας που γκρέμισε το παράπηγμα όπου έκανε προπόνηση η Κορακάκη, μάλλον για να μην υπάρχουν τα στοιχεία του "εγκλήματος". Γενικώς η δανεική υπερηφάνεια ήταν πάντα ένα πρόβλημα.

 

Πούτιν και Ερντογάν αποφάσισαν ότι δεν είναι πλέον εχθροί και πώς μπορούν να συνεργαστούν για να προσφέρουν στους κοινούς τους                                         εχθρούς δωρεάν ταξίδια στην κόλαση. Πάντα με πίστη στις αρχές της Δημοκρατίας, την οποίαν έχουν και οι δύο κορώνα στο κεφάλι τους.

 

Ευτυχής ο Ευκλείδης Τσακαλώτος δήλωσε: «Είμαστε υπερήφανοι για το ολυμπιακό μετάλλιο στο πιστόλι. Έχουμε κάνει κι εμείς πρωταθλητισμό στο αγώνισμα πιστολιάζοντας χιλιάδες στην επιστροφή του ΦΠΑ».

 

Ο Ντόναλντ Τραμπ ζήτησε να «πυροβολήσουν» την Χίλαρι, προκαλώντας και πάλι έντονες αντιδράσεις. Αυτόν βεβαίως δεν τον λες πρωταθλητή στην σκοποβολή, αλλά απλώς πυροβολημένο.

(Συνολικές Επισκέψεις 322, 1 επισκέψεις σήμερα)
TV-Series 2016-2017, λάβετε θέσεις (βίντεο)
Παγωτό σοκολάτα, χωρίς παγωτομηχανές και κόπο!

mm
About Δημήτρης Σούλτας 575 Articles
Ο Δημήτρης Σούλτας εγεννήθη στη Θεσσαλονίκη, λίγο μετά την άφιξη του ηλεκτρισμού και μετά από 19 χρόνια κατέβηκε στην Αθήνα, με το τρένο το οποίο δεν είχε ανακαλύψει τον ηλεκτρισμό ακόμα και σήμερα. Είναι ιδρυτής του κινήματος του υπαρκτού σουλταφερτισμού και δημοσιογράφος που πιστεύει ότι ο κόσμος θα αλλάξει, απλώς δεν έχει βρει ακόμα το κατάλληλο δοκιμαστήριο.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*