
Άλλες λίγες εβδομάδες για να δούμε που το πάνε οι αρκετά συζητημένοι άγγλοι αδερφοί, Loral και Ronnel Raphael, που δείχνουν πως έχουν μεγάλες δυνατότητες, αφού τέλη Μάη κυκλοφορεί το πρώτο τους album, με τίτλο Full Throated Messianic Homage. Το οποίο όπως λένε οι ίδιοι τους πήρε περίπου επτά χρόνια για να γίνει. Μάλλον υπερβολικό, αλλά ας τους πιστέψουμε.
Το νέο τραγούδι τους, με τίτλο Revolution, αφήνει και πάλι θετικές εντυπώσεις, μέσα στην progressive pop αισθητική του. Σίγουρα δεν πρωτοτυπούν αλλά λίγο η συνθετική τους ικανότητα σε μικρές pop “οδύσειες” μ’έναν τρόπο που θυμίζει Lemon Twigs (κι αυτό μόνο καλό είναι) και κυρίως το πόσο κοντά στους MGMT του δεύτερου σπουδαίου album ακούγονται (κι αυτό είναι ακόμα καλύτερο).
Ας ελπίσουμε να μην χαθούν στην υπερβολή και να είναι ουσιαστικοί, γιατί αν τα καταφέρουν, έχουν όλα τα στοιχεία για κάτι πολύ μεγάλο στο άμεσο μέλλον.
Θοδωρής Σουρβίνος
Leave a Reply