Σπικ

Σπικ ινγλις κι αγνάντευε αράουντ! Σε Γενικές Γραμμές ή Η Non Playlist Της Επικαιρότητας #48

Η  Αυστραλία καίγεται

Σπικ

Ο Κυριάκος μιλάει καλύτερα αγγλικά από τον Τραμπ είπε δημοσιογράφος και οι μπογδανοκύρτσοι ήρθαν σε παραταξιακό οργασμό!

Σπικ


#Kyriakos_Proficiency_politics

Λατρεμένη Μαρέβα. Εστέτ χωρίς σύνορα. Το κοκαλάκι για να κάθεται η φράντζα θα το κάναμε εικόνισμα πάνω από το προσκεφάλι μας. Μαρέβα είσαι λαϊκό είδωλο. Φτώχια, Prada και Greek φιλότιμο μωρό μου.
#Mareva_φορέβα

Σπικ

Γιατί είναι πρώτη είδηση ότι έρχεται κρύο κι όχι ότι περιοχές έμειναν χωρίς νερό και ρεύμα για πολλές, μέχρι 18 μου είπαν στα Άσπρα Σπίτια, ώρες;
#Μπρρρ
#επιτελικό_μπάχαλο

Ο Τσίπρας πού είναι; Γιατί καλές οι διακοπές, καλή η ανασυγκρότηση του χώρου γενικά αλλά μια αντιπολίτευση χρειάζεται στα πέριξ.
#tsipras_silver_alert

Εσείς κόψατε βασιλόπιτα έτσι χαλαρά ή είχατε «συντονιστή» με το μοιρογνωμόνιο να κόψει σωστά τα κομμάτια;
#συντονιστέρης

Η Αυστραλία καίγεται!
Οι φωτογραφίες με τα καημένα, καμένα κοάλα και καγκουρό δεν είναι μόνο για συγκίνηση, είναι για Εγρήγορση.

Σπικ

Αλλά η εργήγορση θέλει δρόμο και φωνές, όχι μόνο πληκτρολογιακή διαδήλωση! 
#Do_Something_not_only_prayers

Να παίρνουμε το λεωφορείο για να βοηθάμε το περιβάλλον, για να κάνουμε οικονομία για να μην δημιουργείται κυκλοφοριακό χάος στην πόλη. Ωραία όλα αυτά αλλά πραγματικά είναι δυνατόν σε κεντρικά δρομολόγια της πόλης να περιμένει κανείς μέσα στον ψόφο ακόμη και 40 λεπτά!; Και στη συνέχεια να στοιβάζεται μαζί με τόσους άλλους σαν σαρδέλα…Νομίζω ότι όσες φορές έχω αρρωστήσει φέτος είναι από αυτή την ταλαιπωρία. Πόσο δύσκολο είναι να λειτουργήσουν τα λεωφορεία με μια συχνότητα που να σέβεται την αξιοπρέπεια των πολιτών;

#oasa-ntropi

Ρε σεις ο τύπος που έγραψε το παρακάτω είναι “φίλος” μας;

Σπικ

Αλιευμένο από τα σπαμ του μέιλ μου!. Τη Ζωή Τηγανούρια δεν την ξέρω. Καλη μουσικός μου λένε πως είναι. Και που λές τις προάλλες τσεκάροντας το φάκελο ανεπιθύμιτη αλληλογραφία είδα το δελτίο τύπου με τίτλο:  “Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας υποδέχθηκε τη Ζωή Τηγανούρια στο Προεδρικό Μέγαρο”. Παρακάτω έγραφε και μερικά περισσότερα γύρω από την υποδοχή του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας στη Ζωή Τηγανούρια… και σήμερα εγώ αναρωτιέμαι αν ο πρόεδρος είναι πορτιέρης κλαμπ στο καλύτερο σημείο της Αθήνας.

το “…μωρό μου ασε με να σου εξηγήσω, δεν είναι αυτό που νομίζεις” της εβδομάδας:

Την «Ευτυχία» του Άγγελου Φραντζή την είδατε; Να την δείτε! Ένα θαυμάσιο καστ με τους Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Κάτια Γκουλιώνη, Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη, Θάνο Τοκάκη και Ντίνα Μιχαηλίδου και ερμηνείες που συγκινούν πραγματικά. Εντάξει λίγο μελό είναι αλλά δεν πειράζει!

#must-see

Σπικ

Μπορεί ο Χοακίν Φίνιξ να μάγεψε ως Τζόκερ, όμως ο Μπαντέρας στο «Πόνος και Δόξα» του Αλμοδόβαρ ερμήνευσε με τόση ακρίβεια τον χαρακτήρα του που ένα Όσκαρ του το έδινα!
#Banderas_rules

Πολλές φορές όταν πεθαίνει ένας καλλιτέχνης ή δημιουργός λέμε και γράφουμε βαρύγδουπες εκφράσεις. Ό,τι και να πεις όμως για την απώλεια του Θάνου Μικρούτσικου είναι λίγο…  Σπουδαίος σ’ όλα του και μέχρι το τέλος. Συγκλονιστική στιγμή όταν το φέρετρο βγήκε για μια τελευταία περιφορά ανάμεσα στον κόσμο και χιλιάδες φωνές ενώθηκαν σε μία υπόσχεση: «Θάνο, δεν παραδινόμαστε!» δίνοντας σε μία κηδεία μια πολιτική διάσταση. Μετά από όλα αυτά τι να μας πουν οι “Χωμενίδηδες”;

#mikroutsikos_for_ever

Σε Γενικές Γραμμές. Τρεις δημοσιογράφοι, τρία site, σε ιστορίες καθημερινής τρέλας! Η Γιώτα Δημητριάδη @Τεχνες-Plus, ο Γιάννης Καφάτος @Viewtag.gr και ο Γιάννης Παναγόπουλος @Fragilemag.gr φτιάχνουν μια λίστα μ’ όλα όσα άκουσαν, είδαν και σκέφτηκαν την εβδομάδα που πέρασε, βολτάροντας στην πόλη, διαβάζοντας πρωτοσέλιδα εφημερίδων, κουβεντιάζοντας μεταξύ τους, κοιτώντας βιτρίνες μαγαζιών, ακούγοντας μουσική και συμφωνώντας πως ο διάβολος στις λεπτομέρειες βρίσκεται.

Σχόλια

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Διαβάστε ακόμα

Scroll to Top