02/07/2022

Σπουδαιολόγοι και σπηλαιολόγοι

σπουδαιολόγοι σπηλαιολόγοι

Έξαλλοι πανηγυρισμοί στα μαιευτήρια της χώρας από νεογέννητα, που μόλις έμαθαν ότι μόλις πατήσουν τα 45 το χρέος θα βρίσκεται εκεί περίπου που ήταν το 2008.

 

Το ΔΝΤ έστειλε e-mail στο υπουργείο Οικονομικών με το οποίο ζητά να είναι ανοιχτά τα καταστήματα όλες τις Κυριακές του χρόνου. Μια φορά ο Τόμσεν βρέθηκε Κυριακή στην Αθήνα και δεν μπορούσε να αγοράσει σκόνη για να πλύνει το σώβρακο και θα το πληρώνουμε για χρόνια.

 

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος παρομοίασε την Ελλάδα με μία γαζέλα που προσπαθεί να επιβιώσει ανάμεσα σε δύο ελέφαντες. Ωραία εικόνα άγριας ζωής. Γι αυτό μάλλον το εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα έχει μετατραπεί σε ζούγκλα.

 

«Δεν θα σπουδαιολογήσω για μια επίσκεψη βουλευτών σε ακριτικά νησιά», είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για τη κοινή τουρνέ υπουργού Πάνου, βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και νεοναζί υπουργών. Η καλύτερη αντιμετώπιση του νεοναζισμού. Να απαντάς «Έλα μωρέ, δεν τρέχει και τίποτα». Σθεναρή αντιφασιστική στάση.

(Συνολικές Επισκέψεις 421, 1 επισκέψεις σήμερα)

mm
About Δημήτρης Σούλτας 575 Articles
Ο Δημήτρης Σούλτας εγεννήθη στη Θεσσαλονίκη, λίγο μετά την άφιξη του ηλεκτρισμού και μετά από 19 χρόνια κατέβηκε στην Αθήνα, με το τρένο το οποίο δεν είχε ανακαλύψει τον ηλεκτρισμό ακόμα και σήμερα. Είναι ιδρυτής του κινήματος του υπαρκτού σουλταφερτισμού και δημοσιογράφος που πιστεύει ότι ο κόσμος θα αλλάξει, απλώς δεν έχει βρει ακόμα το κατάλληλο δοκιμαστήριο.

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Σπουδαιολόγοι και σπηλαιολόγοι - QuoterLand

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*