27/01/2023

Στέλιος Δάβαρης – Ένα ιδιαίτερο Live στο Black Duck, Πέμπτη 26 Απριλίου (Video)

Στέλιος Δάβαρης

Ο Στέλιος Δάβαρης, την Πέμπτη 26 Απριλίου μετά τις 9.30 μ.μ., μας παρουσιάζει 
τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία και το νέο του Album “Συνέχισε Αντίθετα

Ένα ακουστικός μουσικός περίπατος από τον  Sting και τον  L.Cohen μέχρι τον Τσιτσάνη και τα τραγούδια του ίδιου του τραγουδοποιού.

Μαζι του στο βιολί ο Μάριος Παπούλιας.

Ένας άνθρωπος, ταξιδευτής της σκέψης, παρατηρητής, που έχει ουσιαστική επαφή με τις εικόνες, το πνεύμα και τα συναισθήματα.

Αυτή ήταν η αρχή. Από τότε που ανακάλυψε τους τόνους της ζωής, ξεκίνησε να συνθέτει και να γράφει για να αποτυπώσει με μοναδικό τρόπο την μουσική του πορεία.
Από το 2001 έως το 2007 σπούδασε αρμονία, φωνητική και ορθοφωνία στο Εθνικό Ωδείο, ενώ παράλληλα, μέχρι και σήμερα, μοιράζεται τα τραγούδια του στις μουσικές σκηνές της Αθήνας και της επαρχίας.
Το 2008, τον Μάϊο, ταξίδεψε για ένα live στο πανεπιστήμιο Keio του Τόκυο.
Μέσα σ’ αυτά τα χρόνια είχε την ευκαιρία να γνωρίσει τους Graviton και τον Νίκο Δούκα, την Καλλιόπη Βέττα, τον Νίκο Κουρουπάκη, τον Μίλτο Πασχαλίδη, τον Βασίλη Καζούλη, τον Γιάννη Ιωάννου, την Δήμητρα Γαλάνη, την Νατάσσα Μποφίλιου, την Ελεονώρα Ζουγανέλη, την Μαρία Παπαγεωργίου, την Ευριδίκη, την Κρυσταλλία Ρήγα και να συνεργαστεί με τους περισσότερους απ’ αυτούς.
Τον Δεκέμβριο του 2008 ξεκίνησε στο Reaction Studio, σε δικιά του παραγωγή, την 1η του δισκογραφική δουλειά με τίτλο “ Όλα είναι Νερό ”

Το 2011 και το 2013 έγραψε πρωτότυπη μουσική για 2 θεατρικές παραστάσεις.
Το 2012 κυκλοφόρησε τη 2η του δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Ρεύματα”.
Το 2017 κυκλοφόρησε την 3η του δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Συνέχισε Αντίθετα”.

Στο παρόν, συνθέτει μουσική, εμπνέεται στιχουργικά, μελετάει και συλλέγει τους καρπούς των εμπειριών, ετοιμάζοντας το επόμενο δισκογραφικό του βήμα.

 

Ελάχιστη κατανάλωση 10 ευρώ με κρασί ή μπύρα

Black Duck Multiplarte
Χρήστου Λαδά 9α, Αθήνα / 210 3234760/ www.blackduck.gr   / [email protected]


mm
About Γιάννης Καφάτος 2053 Articles
Γιάννης Καφάτος, Μπαμπάς, δημοσιογράφος, ραδιοφωνικός παραγωγός, tattoer, T-shirt maker, dj, και ποιος ξέρει τι άλλο (ακόμη). Σπούδασε πολιτικές επιστήμες πήρε όμως πτυχίο από το ΡΟΔΟΝ και άλλα συναυλιακά "ιδρύματα". Ταξιδεύει λιγότερο από όσο θα ήθελε.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*