22/09/2023

Στην εποχή των προβλέψιμων


Το ΔΝΤ ζητά κι άλλη μείωση των συντάξεων κι άλλη μείωση του αφορολόγητου. Μείωση του πληθυσμού δεν ζήτησε γιατί θεωρείται μάλλον αυτονόητο.

 

Ο Γιάννης Στουρνάρας έκανε προβλέψεις για το πώς και πότε θα βγει η οικονομία της χώρας από το τέλμα. Πώς να μην εμπιστευθείς τον άνθρωπο που επί θητείας του στο υπουργείο Οικονομικών προέβλεπε ότι η χώρα θα βγει στις αγορές.

 

Ο Ομπάμα συμβούλευσε την Χίλαρι να είναι ο εαυτός της. Ο Χίλαρι απάντησε ότι δεν προλαβαίνει να μάθει πώς γίνεται αυτό μέσα σε λίγους μήνες.

 

Στη Βιέννη θα συσκεφθούν για τη λύση του προσφυγικού, με δεδομένο πάντα τη βασική ευρωπαϊκή αρχή «μακριά από τον κώλο μας και όπου θέλει ας είναι»


mm
About Δημήτρης Σούλτας 575 Articles
Ο Δημήτρης Σούλτας εγεννήθη στη Θεσσαλονίκη, λίγο μετά την άφιξη του ηλεκτρισμού και μετά από 19 χρόνια κατέβηκε στην Αθήνα, με το τρένο το οποίο δεν είχε ανακαλύψει τον ηλεκτρισμό ακόμα και σήμερα. Είναι ιδρυτής του κινήματος του υπαρκτού σουλταφερτισμού και δημοσιογράφος που πιστεύει ότι ο κόσμος θα αλλάξει, απλώς δεν έχει βρει ακόμα το κατάλληλο δοκιμαστήριο.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*