20/05/2022

Η συνάντηση των τριών: Μάλαμας – Ιωαννίδης – Μπαλάφας


Αν ρίξουμε μία ματιά στο μουσικό παρελθόν και στις προτιμήσεις μας τα τελευταία 20-25 χρόνια θα συνειδητοποιήσουμε πως μέσα στις πρώτες μας προτιμήσεις είναι ασφαλώς ο Σωκράτης Μάλαμας και ο Αλκίνοος Ιωαννίδης. Χρόνια τώρα τραγουδάμε τα τραγούδια τους, χρόνια τα επιλέγουμε στο ραδιόφωνο ή στο σπίτι μας. Και οι γενιές μεγαλώνουν και βγάζουν και νεότερους συνεχιστές. Και κάπως έτσι προκύπτουν οι ενδιαφέρουσες συνεργασίες. 

Ο Σωκράτης Μάλαμας μαζί με τον Αλκίνοο Ιωαννίδη αλλά και με τον Λεωνίδα Μπαλάφα ενώνονται για μία μοναδική συναυλία την Παρασκευή 10 Ιουνίου στην πλατεία Νερού, στο Φάληρο. 

Χρόνια τώρα ο Σωκράτης Μάλαμας και ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, έχουν χαρίσει σημαντικές στιγμές στη νεότερη Ελληνική μουσική, έχουν χτίσει μια δυνατή και αδιάρρηκτη σχέση με το κοινό τους που τους ακολουθεί πιστά. Για τη μουσική τους αλλά και για τη γενικότερη στάση τους. Ο νεότερος Λεωνίδας Μπαλάφας είναι από τους πλέον αντιπροσωπευτικούς της απαιτητικής τραγουδοποιίας και έχει ξεχωρίσει με τις παραστάσεις και τα τραγούδια του. 

Αν όλα αυτά τα εξαιρετικά υλικά των δημιουργών ενωθούν, τότε δεν μπορεί παρά να προκύψει ένα άκρως ενδιαφέρον αποτέλεσμα. Αποτέλεσμα το οποίο δεν θα θέλαμε να το χάσουμε με τίποτα! Κι επειδή είμαστε σίγουροι ότι το ίδιο σκέφτεστε κι εσείς, ας δώσουμε όλοι μαζί ραντεβού στις 5 το απόγευμα στην πλατεία Νερού. Για να τραγουδήσουμε μαζί τους όλα όσα μας έμαθαν αυτά χρόνια. 

Στην έναρξη της βραδιάς θα είναι οι Group ParΩdy ενώ οι τιμές των εισιτηρίων κυμαίνονται από 10 έως 14 ευρώ.

(Συνολικές Επισκέψεις 213, 1 επισκέψεις σήμερα)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*