μικρό Κωνσταντίνο

Συναυλία αλληλεγγύης για τον μικρό Κωνσταντίνο στο An Club – 5/1/2024

Το Immigraniada Festival, οι μπάντες και το Αn Club ενώνουν τις φωνές και τις δυνάμεις τους για όλους αυτούς που είναι εκεί έξω και παλεύουν.

‘’Ό,τι δεν κάνουν υποκριτικά οι υπερδυνάμεις για τα παιδιά της Παλαιστίνης και τα παιδιά όλου του κόσμου, το κάνουμε εμείς για το ένα που μπορούμε’’

PANX ROMANA / FUNDRACAR / COYOTE’S ARROW / INCIRINNA
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ – ΑΝ CLUB ΕΞΑΡΧΕΙΑ


Αυτή την φορά θα βοηθήσουμε τον 4χρονο Κωνσταντίνο που τον περασμένο Σεπτέμβρη διαγνώσθηκε με όγκο στο κεφάλι. Ξεκίνησε πριν λίγες μέρες με ακτινοβολίες και χημειοθεραπείες με στόχο να τον χειρουργηθεί το συντομότερο δυνατό.Γνωρίζοντας πως οι ανάγκες και τα έξοδα της είναι πολύ μεγάλα στηρίζουμε την οικογένεια στον δύσκολο αγώνα που δίνει για να κρατηθεί το παιδί στη ζωή.
Όλοι οι καλλιτέχνες συμμετέχουν αφιλοκερδώς και ΟΛΑ τα έσοδα της εκδήλωσης θα πάνε απ’ ευθείας στην οικογένεια του μικρού Κωνσταντίνου.
Παράλληλα θα τρέξει και μια καμπάνια, για την οποία θα σας ενημερώσουμε μέσα στις επόμενες ημέρες, που θα αποσκοπεί στην συγκέντρωση ακόμα μεγαλύτερων εσόδων προσπαθώντας να βοηθήσουμε ακόμα μια δύσκολη περίπτωση υγείας από τις πολλές που συναντάμε.
Eίσοδος 10€

ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ

Σχόλια

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Διαβάστε ακόμα

Scroll to Top