30/11/2023

Τα γκαρσόν και τα καλσόν


Έκαναν λέει μια προσομοίωση για τη δημοπρασία των τηλεοπτικών αδείων. Τι δηλαδή; Προσποιήθηκε ο Μπογδάνος ότι είναι δημοσιογράφος;

 

Ο Απόστολος Γκλέτσος είπε ότι αν χρειαστεί θα ανατινάξει τα διόδια της Στυλίδας. Ήδη οι εισαγωγείς ετοιμάζονται για προμηθεύσουν τον νομό Φθιώτιδας με επαρκή ποσότητα καλσόν για τον χειμώνα.

 

Παρακολουθείται ως ύποπτος με απρόβλεπτη συμπεριφορά χρήστης του facebook που δεν τοποθετήθηκε για την μη πρόκληση της Κορακάκη στο Προεδρικό Μέγαρο.

 

Δεν καταβλήθηκε σήμερα το επίδομα ανεργίας από «τεχνικό λάθος». Στο  ερώτημα πώς θα την βγάλουν οι άνεργοι το Σαββατοκύριακο κύκλοι του ΟΑΕΔ δήλωσαν: «Με κάθε σεβασμό στους ανέργους μας… στα παπάρια μας»


mm
About Δημήτρης Σούλτας 575 Articles
Ο Δημήτρης Σούλτας εγεννήθη στη Θεσσαλονίκη, λίγο μετά την άφιξη του ηλεκτρισμού και μετά από 19 χρόνια κατέβηκε στην Αθήνα, με το τρένο το οποίο δεν είχε ανακαλύψει τον ηλεκτρισμό ακόμα και σήμερα. Είναι ιδρυτής του κινήματος του υπαρκτού σουλταφερτισμού και δημοσιογράφος που πιστεύει ότι ο κόσμος θα αλλάξει, απλώς δεν έχει βρει ακόμα το κατάλληλο δοκιμαστήριο.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*