21/03/2023

Τα λοίσθια και τα οπίσθια


Χιλιάδες επιστήμονες καταφθάνουν απ΄όλον τον κόσμο στην Ελλάδα για να εξετάσουν τον Θάνο Τζήμερο, που καταφέρνει και επιβιώνει παρά το γεγονός ότι το παχύ του έντερο καταλήγει στο κεφάλι του.

 

«Ο Φρανσουά Ολάντ απείλησε την Βρετανία ότι …» Εδώ σταματάει η είδηση γιατί κανείς δεν μπορεί να την ολοκληρώσει από το ανεξέλεγκτο γέλιο.

 

Παίκτρια του X- Factor έδειξε τον κώλο της στην κάμερα. Έτσι όπως ανεβαίνει με άλματα το επίπεδο της ελληνικής τηλεόρασης στο επόμενο live είναι μάλλον βέβαιο ότι θα τραγουδήσει με τον κώλο.

 

Ο Μαρινόπουλος πτώχευσε. Θα αναλάβει την σωτηρία του το ΔΝΤ ώστε μετά από κάποια χρόνια και να έχουμε χρεωθεί όλοι με καμιά δεκαριά δισ. και όλοι οι εργαζόμενοι να έχουν απολυθεί. Εγγύηση!


mm
About Δημήτρης Σούλτας 575 Articles
Ο Δημήτρης Σούλτας εγεννήθη στη Θεσσαλονίκη, λίγο μετά την άφιξη του ηλεκτρισμού και μετά από 19 χρόνια κατέβηκε στην Αθήνα, με το τρένο το οποίο δεν είχε ανακαλύψει τον ηλεκτρισμό ακόμα και σήμερα. Είναι ιδρυτής του κινήματος του υπαρκτού σουλταφερτισμού και δημοσιογράφος που πιστεύει ότι ο κόσμος θα αλλάξει, απλώς δεν έχει βρει ακόμα το κατάλληλο δοκιμαστήριο.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*