22/09/2023

Τα νόστιμα και τα πρόστιμα


Ο Ερντογάν έκλεισε κάποιες δεκάδες ΜΜΕ, μεταξύ των οποίων και ένα που μετέδιδε παιδικό πρόγραμμα. Επόμενες συλλήψεις ο Τομ και ο Τζέρι, ενώ υπό παρακολούθηση βρίσκεται ο Γούντυ ο τρυποκάρυδος.

 

Εν τω μεταξύ η Ε.Ε. ενέκρινε κονδύλιο 1,4 δις. προς την Τουρκία. Έχει κάτι αυξημένα έξοδα για την επέκταση των φυλακών της, καθώς τελευταίως «ξεναγείται» πολύς κόσμος.

 

Ο Σόιμπλε παρενέβη για να μην επιβληθούν ποινές σε Ισπανία και Πορτογαλία λόγω του ότι δεν μπόρεσαν να ελέγξουν το έλλειμμα τους. Ο μόνος τρόπος για να γίνει κάτι ανάλογο και για την Ελλάδα είναι να γίνει επαρχία της Ισπανίας με πρωθυπουργό στον Ραχόι, πράγμα το οποίο δεν αποκλείεται να ζητήσει ο ίδιος ο Σόιμπλε.

 

Ο Σάντερς εγκατέλειψε τους Δημοκρατικούς και επιστρέφει ως ανεξάρτητος στο Βέρμοντ. Είναι γεγονός ότι οι περισσότεροι μετά από 48 συνεχείς ώρες παραμονής στον ίδιο χώρο με την Χίλαρι εμφανίζουν τάσεις φυγής.


mm
About Δημήτρης Σούλτας 575 Articles
Ο Δημήτρης Σούλτας εγεννήθη στη Θεσσαλονίκη, λίγο μετά την άφιξη του ηλεκτρισμού και μετά από 19 χρόνια κατέβηκε στην Αθήνα, με το τρένο το οποίο δεν είχε ανακαλύψει τον ηλεκτρισμό ακόμα και σήμερα. Είναι ιδρυτής του κινήματος του υπαρκτού σουλταφερτισμού και δημοσιογράφος που πιστεύει ότι ο κόσμος θα αλλάξει, απλώς δεν έχει βρει ακόμα το κατάλληλο δοκιμαστήριο.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*